Полиция
Полиция

На 02 май около 16.44 ч. на кръстовището на ул. „Кооператор“ до бл. 91 в к-с „Меден Рудник“  лек автомобил „Мерцедес Е 220“, с бургаска регистрация, управляван от 19- годишен бургазлия не пропуска правомерно движещия се по път с предимство лек автомобил „Пежо 406“, с бургаска регистрация, управляван от 47-годишен бургазлия, като допуска пътен инцидент с него.

От удара „Мерцедес“-ът се завърта и блъска паркирания от лявата страна автомобил „Ауди А 3“, с бургаска регистрация, собственост на 43-годишен бургазлия.

От инцидента са пострадали пътуващата в „Пежо“-то 46-годишна бургазлийка, която с контузии, е прегледана на място и освободена за домашно лечение и пътуващата в „Мерцедес“-а 18-годишна софиянка, получила общи контузии, но е без опаснст за живота- Тя е прегледана на място и освободена за домашно лечение. От ПТП по инфраструктурата са нанесени материални щети – нарушена е цялостта на два бетонни бордюра.

На 04 май около 17.37 ч. на пътя Бургас – Созопол, на около 800 м. след бензиностанция „ЛУКОЙЛ“ в посока кв. „Крайморие“, поради движение с несъобразена с пътните условия и интензивността на трафика скорост, лек автомобил „Тойота Авенсис“, с бургаска регистрация, управляван от 20-одишна бургазлийка застига и  блъска отзад лек автомобил „Фолксваген Кади Лифт“, със софийска регистрация, управляван от 53-годишен софиянец, който от удара излиза вдясно извън платното за движение. От катастрфата е пострадало 13-годишно момиче от София, което с травма на врата, без опасност за живота, е настанено в УМБАЛ – Бургас.

На 05 май около 12.10 ч. в айтоското село Чукарка лек автомобил „Форд Галакси“, с бургаска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от карнобатското село Соколово, при извършване на маневра на дясно блъска 3-годишно дете – пешеходец от с. Чукарка, което с множество повърхностни травми на корема, долната част, гърба, таза и черапно-мозъчна травма, с опасност за живота, е настанено за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас.

На същия ден около 18.10 ч. на кръстовището на бургаските улици „Булаир“ и „Цар Симеон I“ индивидуално електрическо превозно средство „Лайм“, управлявано от 15- годишен бургазлия внезапно навлиза на платното за движение по пешеходната пътека, като е блъснато от лек автомобил „Форд Ескейп“, с великотърновска регистрация, управляван от 30-годишна украинска гражданка със статут на чужденец с временна закрила, живееща в Бургас. Тя не спряла на пътен знак „СТОП“. От пътния инцидент младежът получил контузия на носа и главата, прегледан е на място от медицински екип, но отказал хоспитализация.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви