„Барби“ определено се оказа филмът, след който буквално всички говореха за Марго Роби. И не само заради самия филм, но и заради тематичните и секси тоалети на актрисата по време на премиерите.

Вече знаем, че австралийската актриса не стои и чака успехът отново да я споходи, а продължава усърдно да работи за него.

От The Hollywood Reporter разбираме, че следващият ѝ проект може да се окаже наистина интересен. Според изданието, Warner Bros. преговарят за закупуването на филмовите права върху комикса Avengelyne.

Към момента се знае, че Марго Роби трябва не само да влезе в главната роля, но и да продуцира чрез компанията си LuckyChap.

Освен това, се очаква Оливия Уйалд също да е замесена, но не като актриса, а като режисьор.

Avengelyne е комикс, пуснат през 1995 г., който разказва историята на паднал агнел, който се озовава на земята. Неговата задача е да намери и защити Избрания – човек, който ще изиграе ключова роля в защитата на човечеството от демони и зли сили.

Комиксът и персонажът са създадени от Роб Лифийлд и Кати Крисчан. Именно Лифийлд има основна заслуга в създаването на други комиксови герои като Кейбъл, Домино и Дедпул.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви