Само седмица след премиерата на новият хитов сериал Fallout „Прайм Видео“ за втори сезон, съобщиха от стрийминг платформата, предаде IGN.

„Джона, Лиза, Женева и Греъм завладяха света с този новаторски, див сериал. Летвата беше високо вдигната за любителите на тази емблематична видеоигра и засега изглежда, че надминахме очакванията им, като в същото време привлякохме милиони нови фенове на франчайза“, заяви ръководителят на Amazon MGM Studios Дженифър Салке.

„Актьорският състав начело с Ела Пърнел, Аарон Мотен, Уолтън Гогинс и Кайл Маклахлан го разби на пух и прах. Бихме искали да благодарим на Джона и Лиза и на нашите приятели от „Бетезда“, че ни донесоха сериала, както и на Женева и Греъм, че се включиха като шоурънъри. Развълнувани сме да обявим втори сезон само след една седмица и да пренесем зрителите още по-далеч в сюрреалистичния свят на Fallout“, допълни Салке.

Действието се развива 219 години след падането на бомбите и превръщането на света в облъчена пустош.

Телевизионният сериал Fallout проследява Луси Маклийн, млада жена, израснала в бункер, в който са избухнали радиоактивни отпадъци, която излиза на повърхността, за да търси изчезналия си баща. Сериалът проследява и други персонажи, сред които Гул на Гогинс и Максимус, член на Братството на стоманата.

Сериалът Fallout излзе в „Прайм видео“ на 10 април, когато стрийминг услугата пусна едновременно всичките осем епизода от първия сезон. След дебюта си сериалът бе посрещнат с изключително положителни отзиви от фенове и критици – особено тези, които похвалиха Гогинс за превъплъщението му в образа Гул Купър Хауърд.

Въпреки че сериалът не е директна адаптация на нито една от видеоигрите Fallout, изпълнителният продуцент Джонатан Нолан описва телевизионното шоу Fallout като „неинтерактивна версия“ на Fallout 5.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви