Жена е приета в болница с опасност за живота след катастрофа на пътя с. Люляково – с. Вресово, общ. Руен, съобщиха от полицията.

В условията на дъжд, мокра пътна настилка и десен завой, товарен автомобил „МАН“ с прикачено полуремарке, със софийска регистрация, управляван от 47-годишен бургазлия, движейки се с несъобразена с пътните условия и релефа скорост, навлиза в лентата за насрещно движение, като блъска правомерно движещата се там „Тойота Рав 4“, с бургаска регистрация, управлявана от 67-годишен мъж от с. Люляково, общ. Руен.

Поради внезапното си спиране „Тойота“-та е застигната и блъсната от движещия се зад нея товарен автомобил „Рено Канго“, със софийска регистрация, управляван от 46-годишна бургазлийка.

Всички водачи са тествани за употреба на алкохол / отрицателни резултати/, а водачите на двата товарни автомобила са тествани за употреба на наркотици / отрицателни резултати/.

Водачът на „Тойота“-та е настанен за лечение в болница „Сърце и мозък“ с фрактура на гръдния кош, без опасност за живота/.

В същата болница, в отделение „Реанимация“, с опасност за живота е настанена спътничката на водача и негова съпруга – 67-годишна жена от с. Люляково, общ. Руен.

Тя е получила множество фрактури на прешлени, тазобедрена става, ребра, фемур и патела.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви