катастрофират и с тротинетки

Водачите на автомобил, тротинетка и автомобил попаднаха в самостоятелни катастрофи, има и ранени, съобщиха от полицията.

На 27 април около 18.50 ч. в Слънчев бряг, до комплекс „Виста дел Мар-2“, по неустановени до момента причини самостоятелно катастрофира с ел. тротинетка, без регистрационна табела, 32-годишен бургазлия, който с фрактура на лявата ръка, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 28 април около 11.20 ч. на кръговото кръстовище, регулирано със знаци, разположено на входа на Поморие от Бургас, лек автомобил „Тойота“, с бургаска регистрация, управляван от 58-годишна руска гражданка, продължително пребиваваща в Поморие, поради движение с несъобразена скорост преминава през острова на кръговото кръстовище и с предната си част блъска в средната лява част движещия се в съседната дясна лента лек автомобил „Форд Фокус“, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишна софиянка. От пътния инцидент пострадала пътуващата в купето на лекия автомобил „Форд“ 63-годишна жена, седяща на задната лява седалка, която с контузия на левия лакът, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение.

На същия ден около 14.30 ч. в карнобатското село Черково поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира, падайки на земята велосипед, управляван от 13-годишно момче от същото село. Велосипедистът с контузия в областта на подбедрицата, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение. Пострадало е и 6- годишно момченце от същото село / возещо се на велосипеда/, което с контузна рана на дясната раменна става, без опасност за живота, е настанено за наблюдение в УМБАЛ – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви