Новият филм на Лука Гуаданино „Претендентите“ определено надскочи предварителните очаквания за зрителски успех и изненадващо се оформя като един от хитовете на сезона.

Спортният блокбъстър с еротичен привкус привлече вниманието на феновете с любовния триъгълник между Зендая, Джош О’Конър и Майк Фейст и буквално дни след премиерата си вече получава блестящи оценки.

Подобна е оценката и на критиците – в Rotten Tomatoes продукцията има впечатляващия рейтинг от 91 процента, а не по-малко възторжени са и отзивите.

В социалната мрежа X можем да прочетем мнения на киномани като: „най-добрият филм, който съм гледал през цялата година. Z, Josh и Mike бяха невероятни!“

„Това е филмът на годината. Любовният триъгълник, сексуалното напрежение, диалогът, партитурата, Зендая. Той ме прикова към екрана, беше всичко и дори повече. Филми като този ми напомнят защо толкова много обичам киното“

„Претендентите е абсолютно феноменален. Перфектна комбинация от спортна драма от висок клас и еротичен трилър. Зендая никога не е била по-добра, а Фейст и О’Конър са почти на нейното ниво през цялото време. Абсолютно съвършенство. 10/10“.

В Washington Post също останаха впечатлени.

„Хлъзгав, секси, изключително забавен тенис романтичен триъгълник. Филмът е възхвала на упоритата работа и хедонизма и ако удоволствията му са предимно повърхностни и напомня, че е минало твърде много време, откакто сме имали интелигентно забавление като това“, пише Тай Бър.

„Умен, съблазнителен и настръхнал от сексуално напрежение. Със сигурност Претендентите е най-приятният филм на Лука Гуаданино до момента“, добавя Дейвид Рууни от Hollywood Reporter.

„Забавна, бурна и изключително похотлива история за това как трима атлетични полубогове виждат съдбите си преобърнати. И Гуаданино го разказва по начина, по който знае най-добре, с понякога дразнещ, но в крайна сметка неустоим излишък от стил“, е мнението на Джъстин Чанг от New Yorker.

Иначе Претендентите, който вече е по кината и у нас, разказва историята на популярна тенисистка, която получава контузия и тя решава да се преквалифицира като треньор.

Така обаче се оказва между настоящия и бившия си приятел, към които изпитва едновременно сексуално влечение и по този начин отношенията между тримата прерастват в опасна интимна игра.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви