Фондация “Движение на Българските майки“ – звено Бургас организира за 17-ти пореден път Великденски благотворителен базар, който ще се проведе в периода от 26 до 28 април 2024 г. на пл.Тройката от 10:00 до 19:00 ч.

„Заповядайте на базара, където ще можете да си закупите ръчно изработени украси за предстоящите празници, сувенири и подаръци, с които можете да зарадвате вашите близки и едновременно с това да подкрепите нашата дейност и нашите благотворителни каузи!

Закупувайки ръчно изработен продукт от доброволци ни, Вие помагате на дете или семейство в нужда, чрез създаване на положителни и дълготрайни емоции сред децата (организиране на тържества, празнуване на рождени дни, посещение на зоологическа градина, кино, театър, цирк, сладкарница, зоопарк и други, чрез екскурзии/почивки в страната, както и чрез осигуряване на предмети/пособия от първа необходимост, включително спортни комплекти, маратонки, чорапи, бельо, хигиенни материали, учебни пособия и други)“, споделят организаторите.

Събраните средства са предназначени за:

– Центъра за обществена подкрепа – гр. Бургас (ЦОП, к- с Братя Миладинови, ул. Дрин 9)
– ЦНСТДБУ-1 (за деца без увреждания) – ж.к.Меден Рудник
– ЦНСТДМУ-2 (за деца и младежи с увреждания) – ж к. Меден Рудник
– ЦНСТ „РОНКАЛИ“ – кв. Ветрен
– ЦНСТ – с. Бата
– Деца в неравностойно положение

Фондация „Движение на българските майки“ е подготвила организацията и осъществяването на Великденски Благотворителен Базар, освен в град Бургас, така също и в град Пазарджик, на 26-ти и 27-ми април.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви