Новият трейлър на „Дедпул и Върколака“ (Deadpool & Wolverine) е това, което искахме – 2 минути размяна на удари и смешки между двамата супергерои от заглавието. И героични сцени на забавен каданс!

По всичко личи, че ще гледаме как устатият наемник, редовно чупещ кости и Четвъртата стена, ще се опита да върне вярата на Върколака в самия него.

В трейлъра Дедпул се опитва да вербува за каузата си отчаяния – и очевидно пиян – Логан (Джакман). Логан бързо иска да го посече – дори буквално – но положението му очевидно е толкова тежко, че не може да „вдигне ноктите“.

Закачливата комуникация между двамата продължава из целия трейлър, от който разбираме, че тази версия на Върколака (от всички из мултивселената, нали) е провал и не е успял да спаси дори най-близките си. Очевидно и самият Логан е на това мнение, но не и Дедпул.

Той вярва в новия си приятел и признава: „Не знам нищо за спасяването на светове. Но ти знаеш!“.

А и както става ясно от трейлъра, Дедпул е „на път да изгуби всичко, за което някога му е пукало“ и заради това опитва да си осигури помощта на някогашния X-Men.

В убеждаването се стига и до битка между двамата, която минава през стреляне в ребрата на Върколака и забити адамантинови нокти в слабините на Дедпул. Добре, че и двамата имат силата да се регенерират бързо…

Двете минути под акомпанимента на Like A Prayer на Мадона минават твърде бързо и ни оставят да чакаме с по-голямо нетърпение премиерата.

„Дедпул и Върколака“ тръгва по кината на 26 юли.

webcafe.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви