Две пъстроцветни майски премиери подготвя за своите зрители Театрална школа „Талантино“. Ден след Великденските празници, на 7-ми май, младежката група ще представи руската комедия „Самоубиецът “ от Николай Ердман.

Изпълнена с трагикомични ситуации и ярки образи, пиесата пленява от първата минута и със своят интересен и динамичен сюжет. Историята на безработния бедняк Симеон Подсекалников, решил да сложи край на живота си без конкретна кауза, заплита взаимоотношенията между героите във водовъртеж от цветни и комични случки.

Седмица след това, на 14-ти май най-малките артисти на „Талантино“ ще заразят публиката отново с много енергия и настроение, представяйки пиесата „Приключения опасни със герои сладкогласни“ от Недялко Йорданов.

Какво се случва, когато горските обитатели си организират конкурс за песен? Кой от тях ще се опита с измама да спечели слава? Кой ще победи – добрите или лошите герои – предстои да разберем. И двете представления са с начален час 19:00 на сцената на Военен Клуб – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви