Руски удар уби украински генерали
Руски удар уби украински генерали

Сред загиналите при руски ракетен удар по хотел са украински генерали. Атаката е била осъществена в украинския град Чернигов. В сградата са били отседнали военнослужещи от украинските въоръжени сили. Сред тях е имало много висши офицери.

Украинските медии обявиха, че става въпрос за действащ хотел. Но според руските Telegram канали, „истината обаче все пак изплува благодарение на Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна (ДСНС), която публикува кадри от разрушената сграда“.

На една от снимките двуетажни легла ясно се виждат в зейналите отвори на прозорците. Никога няма да видите това в хотелите, но такива конструкции винаги се намират във военните казарми. Според твърденията, в тази сграда живеят или украински военни, или чуждестранни наемници.

Към момента се получава все повече информация за високата ефективност на руския удар. Очевидно всички, които са били в сградата на хотела, са или убити, или ранени.

Някои експерти твърдят, че броят на загиналите украинските военнослужещи нараства и вече наближава 40 души. Въпреки това може да се очаква, че с разчистването на развалините броят на убитите ще е по-голям.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви