Вержиния Иванова, носителка на титлата „Мисис Бургас 2018 г.“, подкрепи кампанията на Българската национална телевизия „Даряваш кръв – даряваш живот“, като дари доброволно и безвъзмездно кръв.

„Кръвта няма заместител. Тя спасява човешки живот“, категорична е красивата бургазлийка.

Кампанията на БНТ се провежда седем седмици в седем областни града в страната. В Бургас акцията бе на 11-ти април преди обяд в изнесения пункт, който бе разположен в Заседателната зала на Община Бургас. Вержиния Иванова подкрепи кампанията два дни по-рано, на 9-ти април, като дари кръв в Отделението по трансфузионна хематология към бургаската УМБАЛ.

„Мисис Бургас 2018 г.“ дарява кръв от шест години. Превръща безвъзмездното кръводаряване в своя кауза, след като спечелва титлата за най-красивата омъжена бургазлийка. Причината за това е лична.

„През 2017 година при тежък инцидент пострада учителката по класически балет на моята дъщеря, която тогава беше на 10 години. Когато научи, какво се е случило с преподавателката й, тя се облече и ми заяви, че отива в Кръвния център, за да дари кръв. Това много ме развълнува. Тогава й обясних, че желанието й не може да се реализира, заради възрастта й, тя беше дете. Малко по-късно, когато през 2018 година спечелих конкурса и станах носител на титлата „Мисис Бургас“ обявих, че това ще бъде една от кампаниите, за които ще работя“, споделя Вержиния Иванова..

Според нея, важен е личният пример в това, което правиш.

„Смятам, че няма значение, какво говорим на децата си, те виждат, какво правим и това е важно – да им дадем добър пример с действията си!“, категорична е „Мисис Бургас“.

Като носител на престижната титла тя продължава да подкрепя различни каузи. Вержиния Иванова е пример за всички красиви и умни жени.

Тя не само носи с гордост и достойнство отличието, но и продължава със стабилна ръка да управлява като финансов директор първата частна многопрофилна болница за активно лечение в Бургас – „Лайф хоспитал“, за което й помагат дипломата на магистър по икономика със специалност „Финанси“.

Вержиния Иванова е пример за всички носителки на титлата „Мисис Бургас“, както и на тези, които са претендентки в бъдеще за короната със своята благотворителност, с професионалните си умения и с това, че държи на семейството си. Тя е омъжена за д-р Спасимир Иванов, с когото имат две прекрасни деца – Росимира на 17 г. и Спасимир на 7 г.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви