Туристически агенции

Едни от най-утвърдените туроператори по Черноморието ще се борят за приза на BURGAS BUSINESS AWARDS в категорията „Туристическа агенция“. Участниците тук са здраво стъпили на местния пазар и предлагат на клиентите си едни от най-добрите условия за екскурзии и пътувания по цял свят.

„Evelin R“ е лицензиран туроператор, който работи на туристическия пазар от 27 години.

Компанията е активна във всички сектори на туристическата индустрия. Най – новото направление на Evelin R са бутиковите екскурзии до приказни дестинации с невероятна красота и култура като Гърция, Узбекистан, Грузия, Русия, Италия, Турция, Прибалтика, ОАЕ, Индия, Китай.

Агенцията предлага на клиентите си луксозни хотели, изискани ресторанти и професионални екскурзоводи, с които пътуването се превръща в незабравимо преживяване.

Агенцията осигурява всичко – от транспорта и настаняването до разнообразните развлечения в компактни групи до 15 човека, което позволява на всеки турист да се чувства специален и да получи необходимото внимание.

„Evelin R“ е член на Бургаската регионална туристическа камара, Националната асоциация за случаен транспорт, Международния клъстер за черноморска кухня, което й дава възможност да работи по различни проекти и да разширява хоризонтите на работа.

„Usit Colours“ е другият претендент за приза.

Компанията е сред най-утвърдените и бързо развиващи се агенции за пътуване в България. Има дългогодишен опит в предлагането на самолетни билети, круизни пътувания, хотелско настаняване, обменни програми и всички съпътстващи ги услуги.

Това, което я прави специална агенция и предпочитан избор на над 30 хил. клиенти всяка година, е гарантираното качество и индивидуалното отношение към всеки турист. В годините „Usit Colours“ е награждавана с много отличия, вкл. и за най-добрата агенция в класацията на Bulgarian Travel Awards за 2019 год., най-голям обем продажби на авиокомпаниите Bulgaria Air, Turkish Airlines, круизната компания MSC Cruises и други.

„Usit Colours“ обслужва и редица бизнес клиенти, за които предлага специални решения за организация на командировъчни пътувания – самолетни билети, настанявания в страната и чужбина и застраховки.

Наши клиенти са много големи компании от сектори фармация, автомобилостроене, IT&Outsoursing и други ключови сектори в България.

Почетното отличие ще бъде връчено на традиционната церемония по награждаване на най-успешните предприемачи в Бургаския регион в специалната вечер на 25 април от 19:00 ч в конферентния център на хотел „България“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви