През пролетта нещата стават по-лесни, тъй като залагаме на по-леки материи и имаме много повече избори от артикули.

Вместо да прекарвате излишно време по магазините, ви съветваме да претърсите гардероба си, защото следващите ни предложения за сезонни тоалети могат да бъдат съставени с това, което вече имате.

Не бързайте да изхвърляте старите си дрехи, тъй като може да им вдъхнете нов живот, като ги комбинирате по различен начин тази пролет.

Прости, елегантни и модерни тоалети за пролетта

Блейзър, риза и панталони с широки крачоли

Черен блейзър и синя риза са модерна комбинация, която винаги работи. Включете чифт панталони с широки крачоли за визия, която е елегантна, лесна и подходяща както за офиса, така и за разходка с приятелки.

Жилетка от туид, минипола и обувки с нисък ток

Жилетките от туид са тайната да изглеждате елегантни за всеки повод. Оставяйки настрана дънките за секунда, пресъздайте този външен вид с минипола и обувки на нисък ток.

Макси палто, бяла тениска и гащеризон

Никога няма да сбъркате с бяла тениска и дънки, но обмисляли ли сте за комбинацията между бяла тениска и гащеризон? Този сезон я опитайте с макси палто и модерни сребърни обувки за елегантно усещане без усилия.

Тренчкот, скъсен топ и сиви дънки

Тренчкотът е вечен, но е особено актуален през пролетта. Въпреки че скъсеният топ, дънките и ботушите до глезена са достатъчно елегантни, връхната дреха добавя още повече стил към външния ви вид.

Суитшърт, миди пола и боти

Нуждаете се от изискан ансамбъл за важна среща или вечерно излизане? Не подценявайте силата на плетиво и елегантна миди пола в еднакъв цвят, за да ви свършат перфектна работа.

Впити панталони и пуловер

Приглушените тонове и кройката изглеждат обикновени, но впъхването на пуловера в дънките и добавянето на ботуши с ток и чанта през рамо прави атмосферата на този тоалет особено актуална.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви