Исус и извънзцемните
Исус и извънзцемните

Дали Исус Христос не е бил хибрид на Анунаки? Преди да отхвърлим категорично подобно твърдение нека го обмислим по-внимателно. Защото от видяното отново и отново, истината често се крие под натрупани лъжи и е изкривена. А малкото останала истина е толкова неясна, че вече се чудим на какво да вярваме.

От проучванията по теология на Грег Прескот научаваме, че фигурата, известна като Исус, е създадена по време на събор в Никея през 325 г. сл. н. е., за да се обединят всички култове към Йешуа. Съветът добавя свръхестествени способности на Митра, Хор и Озирис, както и на Исус. И от този момент нататък се появява християнството.

В Библията липсват глави като Книга на Енох, Книга на юбилеите, Книга на числата и Книга на войните на Йехова. Не трябва ли да се запитаме защо те са премахнати …?
Това, което се знае от тези липсващи книги, е, че Йехова (наричан още Ел Шадай и Яхве) е бил известен като „Господ“. И е бил Бог на отмъщението и гнева. Възможно ли е, когато Исус „сменя“ Йехова, хората несъзнателно да се прекланят на един и същ Бог на отмъщението и гнева?

За Библията се казва, е че тя е написана в перфектен, обратен астротеологичен ред,

докато се движим през прецесията на равноденствията, което обяснява обратния ред на астрологичните знаци.

Например, когато Мойсей отива в планината и израилтяните идолизират Златното теле, това символизира епохата на Телец. Когато Мойсей духа в рога на овена, това символизира ерата на Овена. Когато Исус хранел масите с две риби, това символизира ерата на Рибите.

Щом Исус казва да “следва мъжа, който носи стомна с вода“, това символизира епохата на Водолея. Ако не друго, Библията ни учи за това как астротеологията е била използвана за контрол над масите, защото хронологията на Библията ни води до изкуствено „крайно време“ в момента, поради което виждаме тези, които са на власт, опитващи се да предизвикат глави „Откровението“, вместо да живеем в свят на мир и хармония.

Дали Исус не е в ракета!
Дали Исус не е в ракета!

Възможно ли е Библията да е криптиран график за завръщането на нашето галактическо семейство? И дали тази възможност не е сързана с вероятността Исус да е хибрид на анунаки?

Може ли е управляващият елит да знае това и да се опитва да създаде последните времена, за да попречи на човечеството да се издигне и да събере енергията си, като същевременно ни държи да живеем в страх като икономически роби на „счупена“ система от фиатна валута? Може би тези времена ще ни донесат завръщането на Анунаките, боговете-създатели?

Интересно е, че в Битие 1:26 се казва: „Да създадем човека по Нашия образ“. Възможно ли е Елохимите, които са боговете-създатели в Библията, да са и Анунаки?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви