Атос Саломе

Бразилският екстрасенс Атос Саломе изложи теории за Луната преди слънчевото затъмнение на 8 април.

Човекът, наречен „живият Нострадамус“, твърди, че сателитът на Земята може да е артефакт на напреднала извънземна раса и истинската му цел е извън човешкото разбиране, пише Daily Star.

Екстрасенсът стана известен с предсказанията си, много от които се сбъднаха. Атос смята, че е предсказал смъртта на кралица Елизабет II миналата година и покупката на Twitter от Илон Мъск.

Сега той е насочил вниманието си към Луната и твърди, че при нея не всичко е както изглежда.

„Сателитът на Земята може да е усъвършенстван артефакт, поставен в орбита за цели извън нормалното човешко разбиране и е претърпял модификации през годините. Луната, призната за влиянието си върху приливите и отливите и биологичните ефекти върху различни видове, може да бъде ключов елемент в усъвършенствана система за космическа взаимовръзка, както и структура или усъвършенстван аванпост, може би изграден от цивилизация или хора в бъдеща ера“, отбеляза екстрасенсът.

Според екстрасенса, Луната е способна да влияе не само на околната среда, но и на умствените и емоционални аспекти на съществата, живеещи на Земята.

Атос Саломе е роден в Клаудио, малък град в щата Минас Жерайс (Бразилия)  и е  водещ специалист в света на парапсихологията. Той има над десет години опит като изследовател на паранормални явления и анализатор, както и професионално обучение по парапсихология. За себе си казва, че е потомък на цигани, а неговият дядо също е бил екстрасенс.

Той попадна в светлината на прожекторите, след като направи няколко точни прогнози. Една от тях е известната му прогноза за избухването на пандемията от COVID-19 през 2020 г., която той сподели с известен пастор чрез месинджър през 2012 г., пише Issue Wire . Саломе е направил кариера с луди прогнози, някои от които са верни – други далеч от целта.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви