Новият албум на британската група Glass Animals, озаглавен „I Love You So F***ing Much“, ще бъде издаден на 19 юли 2024 г., а сингълът “Creatures In Heaven” е първият поглед към 10 съкровени любовни истории на фона на Вселената.

„I Love You So F***ing Much“ е продължение на високо оценения от критиката Dreamland от 2020 г., от който бяха продадени над 12 млн. копия в световен мащаб и който даде живот на „Heat Waves“ – най-големият международен хит на британска група досега.

Това е първата песен с един автор и продуцент, достигнала #1 след “Happy” на Pharell, и най-големите изпълнители в света на поп музиката, включително Florence Welch, пожелаха да работят с фронтмена на Glass Animals – Dave Bayley.

Но създаването на „I Love You So F***ing Much“ е екзистенциална крачка напред за Dave, който години се бори да осмисли тази новопридобита глобална слава.

„Животът може да се промени драматично, но понякога не си в състояние да се промениш толкова бързо в личен план. Чувстваш се като зрител. И тогава от теб се иска и се очаква да бъдеш определен тип човек, различен човек. Но… не бях сигурен как. Това ме объркваше до такава степен, че не знаех кой съм и дали нещо е истинско. Вселената може и да ни кара да се чувстваме непреодолимо малки, но ние имаме връзка, която е много по-велика и загадъчна. Любовта идва по безкраен брой начини, в различни форми и размери. Тя е толкова сложна и толкова силна, че дори да станете свидетели на най-малкия й признак, това може да промени живота ви завинаги,“ споделя Dave.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви