Има няколко трика, с които може да изглеждате добре, но без да стоите с часове пред огледалото с полуотворено око, избирайки си поредния тоалет.

Инвестирайте в основни неща

Когато решавате да преобразите гардероба си, помислете за това, което ще можете да носите всеки ден и да го комбинирате по няколко различни начина. Говорим за класически дрехи като ризи, клинове, жилетки и пуловери.

Обърнете се към устойчивата мода, доказала се във времето, която е неподвластна на тенденциите и прищевките на социалните мрежи. Така ще си осигурите оръжия за създаване на стилен тоалет за нула време, който ще бъде подходящ както за ежедневието, така и за офиса.

Изберете едно стилно нещо към всеки тоалет

Ако има нещо, което да подобри външния вид, то е щрих елегантност, дори и с най-малкия детайл. Когато избирате какво да облечете, опитайте се да направите нещата малко по-стилни, като добавите един или два шикозни детайла, които да комбинирате с останалата част от облеклото.

Ако например носите дънки и пуловер, съчетайте ги с чифт ботуши на ток. Ако навън е горещо, сменете дънките с ленена пола, но я съчетайте с маратонки, за да оставите нещата небрежни. Ако цялото ви облекло е малко по-ежедневно, сложете стилни аксесоари, които да разнообразят нещата.

Възползвайте се от връхните дрехи

Това очевидно не е приложимо през по-топлите месеци, но през есента и зимата трябва абсолютно да се възползвате от връхните си дрехи. Якетата и палтата са чудесен начин да оформите облекло, дори ако поддържате нещата небрежни с клинове и блуза.

В началото на пролетта, когато времето все още не е наясно със себе си, може да разчитате на силата на по-леко палто или кожено яке, за да подсилите нещата. Дори и да носите спортно облекло, правилната връхна дреха може да превърне външния ви вид в изискан и съчетан.

Не подценявайте бижутата

Бижутата помагат за издигането на всеки тоалет, поради което винаги трябва да присъстват – дори ако мислите цял ден да прекарате в офиса или пък на разходка.

И тук е добре да подходите към устойчивите на времето артикули, към които да се връщате отново и отново. Предлагаме ви да имате в арсенала си златни кръгли обеци, огърлица с висулка, златна верижка и часовник. Ако имате повече възможност, добавете и перли.

Френското правило

Чували ли сте за „френското загащване“? Това е трик, който включва пъхане на ризата в предната част на панталоните, докато оставяте останалата свободна. Същото може да го направите и с по-дълга тениска или блуза.

Това незабавно прави облеклото ви по-стилизирано и различно. Като бонус, също така ще може да покажете колана си, който се брои за аксесоар, така че ще сте изпълнили две от точките за безупречен стил.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви