Burgas Business Awards

Представители на бизнеса в Бургас отново ще бъдат отличени и наградени по подобаващ начин на третата специална гала церемония Burgas Business Awards. Домакин на събитието ще бъде хотел „България“.

В предстоящото издание на специализираното мероприятие отново ще бъдат презентирани, популяризирани и отличени успешни фирми не само от Бургас, но и от цялото Южно Черноморие.

Инициативата за трета поредна година има амбициозната цел да подпомогне популяризирането на бизнеса в региона, да утвърди добрите практики, като същевременно акцентира върху състоянието, амбициите и потенциала на различните компании и предприятия в цялата бургаска област.

Освен номинирани и отличени компании, ще бъдат раздадени и специални призове за подпомагане и развитие на отделните бизнеси в региона.

В третото издание на  Burgas Business Awards ще участват компании, разделени в няколко основни категории: Строителство, Туризъм, Услуги, както и за принос в развитието на бизнеса в региона.

Участниците в поредното номинационно издание вече са известни. Подробната информация за тях ще бъде качена в сайта на Burgas Business Awards, както и в страниците в социалните мрежи на изданието и медийните партньори на събитието.

Фирмите, които имат желание да се кандидатират за участие, все още могат да го направят, чрез формата за кандидатстване в официалния сайт на наградите https://www.burgasbusinessawards.com.

Срокът за подаване на кандидатурите е 5- ти април 2024 г. Всеки участник трябва да представи своята дейност, която да бъде публикувана на страниците на специализираното списание Burgas Business Awards.

Целта на изданието е да се даде възможност на фирмите участници да презентират своята дейност по най- добрия начин, както и да я популяризират сред потенциални партньори и клиенти.

Гала церемонията по награждаване ще се проведе на 25- ти Април от 19.00 ч. в Конферентния център на хотел „България“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви