6 месеца на морето с Lidl

Искаш ли тази година да бъдеш на морето 6 месеца? Отговорът за много хора е „да“, но остава въпросът „Как да си го позволя?“.

Lidl има отговор на него: като станеш сезонен служител в магазините на веригата по морето от април до септември.

Летните локации са 10: Варна, Бургас, Поморие, Равда, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг, Каварна и Св. Св. Константин и Елена.

Работното предложение на Lidl е атрактивно, защото освен заплатата включва още бонус за всеки отработен ден, 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, карта Multisport, възможност за настаняване в определени градове, бонус отдалеченост и др. А това, което прави морето и почивката достъпни, е работата на смени.

Допълнителен плюс на офертата е възможността служителят да стане постоянна част от екипа и да продължи развитието си в Lidl и след края на летния сезон, ако се справя успешно. Компанията е известна като сигурен и коректен работодател, когото над 90% от служителите биха препоръчали за работа.

Ако мечтаеш за 6 месеца на морето и търсиш стабилна работа, с която да имаш тази възможност, виж отворените възможности за сезонна заетост в Lidl тук.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви