Откакто беше обявено, че Пингвинът ще се сдобие със собствен спиноф сериал след последния „Батман“ от 2022 г., всички фенове на историята за Готам Сити нямат търпение. Особено предвид факта кой ще е в главната роля.

Разбира се, говорим за Колин Фарел, който ще има възможността да блесне в пълния си потенциал като Осуълд Кобълпот, познат още като Оз Коб или Пингвина – един от архивраговете на Батман и злодей с извратена фантазия.

Историята в The Penguin ще започне точно от там, където приключи последния „Батман“ – Кармин Фалконе (Джон Тортуро) тъкмо е починал и е оставил след себе си вакуум, който трябва да бъде запълнен.

А какъв по-добър персонаж от Пингвина за целта. „Това е пътят на Осуалд към върха, преодолявайки невъобразими препятствия. Супер мрачно е – наистина страхотни 8 телевизионни часа“, коментира Колин Фарел пред MovieZine.

47-годишният ирландски актьор допълва, че The Penguin е тежък и изпълнен с насилие сериал. „Един мъж се издига сам до позицията, която винаги си е мечтал да заеме – такава, която му дава власт и социален статус“, казва още Фарел.

The Penguin се очаква тази есен по Мах.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви