Хората търсят ВиК услуги по различни причини. Някои имат проблеми с течове. Други искат да монтират пералня или други домакински уреди. Трети се нуждаят от по-сложни ремонти, като подмяна на тръбопроводи или инсталиране на отоплително оборудване.

Определено можем да кажем, че всички ВиК услуги са търсени. Но кои са най-често поръчваните такива?

Монтаж и смяна на кранове

Смесителят се използва за регулиране на потока на водата и промяна на нейната температура. Функционалността му определя лекотата на използване на водоснабдителната система, така че поддържането му в добро състояние е наистина важен ангажимент.

Това не е най-скъпото водопроводно оборудване, но наистина много неща зависят от него. Следователно, монтажът, ремонтът и подмяната на кранове заемат първо място по популярност сред всички ВиК услуги, предоставяни от специалисти.

Монтаж, смяна, ремонт на мивки

Списъкът с ВиК услуги в тази област е много обширен. Майсторите предоставят широка гама от услуги, свързани с поддръжката на мивки – от инсталиране на кранове и отстраняване на локални течове до отстраняване на запушвания.

Ремонт на мивки обикновено се поръчва за механични повреди. Смяната е наложителна, когато са напълно неизползваеми. Монтажът на такъв водопровод се практикува при извършване на основни ремонти – за актуализиране на интериора или подобряване на условията.

Монтаж и ремонт на тоалетни, казанчета, бидета

Правилното монтиране на класическа тоалетна и като добавка казанче за промиване е важен елемент от подобряването на дома. Но практиката показва, че само наистина опитни водопроводчици се заемат с тази работа. Тази процедура е твърде сложна за неподготвени.

Същото важи и за инсталирането, например, на окачена тоалетна. Ремонтните дейности в различните им форми са не по-малко търсени – от отстраняване на течове до пълно подновяване. Доста често клиентите търсят Кои ВиК услуги поради запушвания, които се дължат на чужди предмети, изхвърлени в тоалетната.

Монтаж и демонтаж на душ кабини

Напоследък много популярно решение е монтирането на душ кабини с хидромасаж. Хората купуват такива и след това поръчват тяхното сглобяване и свързване на професионалисти.

Често дори търсят помощ и при самия избор на кабини – опитът позволява на майсторите да препоръчат подходящите модели. Тези ВиК услуги са особено популярни при преустройство или ремонт на банята.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви