Новата Мисис

29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. Младата дама е майка на едногодишно дете, щастливо омъжена, а по професия е военнослужещ. Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия характер.

Младата дама е Вахтен офицер по управление на кораб II ранг. Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса Мисис Бургас 2024 г и грабна короната.

Нейни подгласнички станаха чаровната Мария Димитрова, която е на 32 години, майка на две деца. Мария по професия  е хореограф-педагог и от 10 години работи като артист- балетист в Професионален фолклорен ансамбъл Странджа. Освен престижното второ място в конкурса Мисис Бургас 2024 г, Мария спечели и титлата „Лице на публиката“- титла, която се избира чрез гласуване в интернет.

На трето място в конкурса за красота се класира 32- годишната Ирина Стадник, която е съпруга на моряк. Ирина е икономист и се развива в сферата на частния бизнес.

Престижният конкурс за красота се проведе в навечерието на Благовещение, на 21- ви март, в конферентния център на хотел България. Стотици гости бяха съпричастни с избора на новата най- красива омъжена жена на Бургас.

Конкурсът премина в три тура, като в първия дамите дефилираха с облеклата на талантливата дизайнерка Веселина Тодорова, която е дългогодишен приятел на Мисис Бургас и от близо 3 години развива успешно своя дизайнерски талант чрез марката „Love2Love„.

Въпреки, че бургазлии я познават с музикалния и талант, Веси много успешно се развива и в сферата на модата, което личи от прекласните дрехи, презентирани на конкурса Мисис Бургас 2024 г.

Във втори тур участничките в Мисис Бургас 2024 г представиха авторски ръчно изработени бижута, които са дело на две чаровни дами от Бургас.

Прекрасните бижута са с марката „Мома“ и дизайнът им допълни по един луксозен начин иначе скучните тоалети, с които дефилираха претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г.

Третият тур в конкурса премина с официалните бални рокли на известната бургаска дизайнерка Стойка Хаджиева- Новкова и нейната марка „Тонена“.

Прекрасните тоалети допълниха красотата и чара на участничките. При дефилето с официалните рокли се създаде една наистина приказна атмосфера, която затрудни журито.

В третия тур на конкурса публиката беше очарована от блясъка на красивите рокли, част от новата колекция на родната дизайнерка. Тоалетите бяха в разчупени кройки, модерни цветове и по един деликатен начин допълваха красотата на всяка една от участничките.

Балната визия, с която се представиха чаровните участнички беше допълнително подчертана от бижутата, дело на друга талантлива българска дизайнерка- Паула Чупова. Младата дама умело съчетава различни цветове скъпоценни камъни, вплитайки ги в прекрасни бижута. Паула сътвори и короните, с които бяха окичени победителката в конкурса Мисис Бургас 2025 г и нейните подгласнички.

За прекрасните прически на участничките в конкурса за красота се погрижи властелинът на дамските прически Тодор Тодоров, а гримът беше дело на талантливата Теодора Калчева и нейния екип гримьори.

Всички участнички в надпреварата за престижната титла получиха много награди от спонсорите на конкурса.

Една от най- интересните части в конкурса Мисис Бургас 2024 г беше детското модно ревю с най- малките обучаващи се модели на бургаската модна агенция „Интерсаунд“.

За доброто настроение на публиката на конкурса Мисис Бургас 2024 г се погрижиха танцьорите от танцов състав „Луди млади“ с. Чубра, а настроението на гостите допълни и известния бургаски изпълнител Иван Претъргов.

Както всяка година, и тази, Мисис Бургас се ангажира със социални каузи.

Тази година конкурсът се обедини в помощ на неонатологичното отделение към УМБАЛ Бургас, и по- точно за закупуване на неонатална лампа за фототерапия.

Благодарение на прекрасните партньори, които от самото създаване на конкурса Мисис Бургас застават зад всяка кауза успяхме да съберем средства, за да подпомогнем закупуването на скъпоструващия консуматив за нуждите на отделението.

Водещи на бляскавата церемония бяха носителките на титлата Мисис Бургас Розалина Попова и Ваня Димитрова.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване. През годините на неговото провеждане са били реализирани не една и две благородни инициативи. Благодарение на всички участнички, спонсори и партньори е възможно да продължаваме да помагаме на много хора, които имат нужда от това.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви