Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Още шестима членове на Националния съвет на БСП се присъединиха към позицията на 49-те „Да спасим БСП и социалистическата идея!“. Сред тях са и двама кметове – Донка Михайлова на Троян и Йордан Младенов – на Пещера, съобщават от БСП-София. Освен тях днес позицията подкрепиха още Светла Бъчварова от Търговище и Росен Миланов, Диана Ласонина и Добрин Данев от Русе. Така броят на членовете на Националния съвет, които подкрепят позицията, вече е 55.

„Трябва да кажем: НЕ на политиката, която компрометира социалистическата идея и унищожава авторитета на Партията! Категорично да се противопоставим на опитите за трети противоуставен мандат на Корнелия Нинова! Само с ново ръководство на БСП и с активните усилия на общинските организации ще изпълним отговорната политическа цел – запазване на социалистическата идея и единение на лявото политическо пространство в България!

Предстоят ни избори – Европейски, а може би и за Народно събрание, които са последният шанс за БСП да покаже, че е алтернативата на пагубната политика на управляващата „сглобка“! Време е за спасяване на БСП!“, заявяват 55-те членове на Националния съвет на БСП в позицията си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви