Никол Кидман стана героиня на новия брой на американската версия на списание ELLE: 56-годишната актриса украси корицата, участва във фотосесия и даде интервю за изданието.

Холивудската звезда е заснета от известния фотограф Марио Соренти, в чийто обектив Кидман се появява в кутюрни тоалети и бельо: на един кадър Кидман позира в алена рокля Balenciaga, на друг – в черно дантелено бельо Dolce&Gabbana с чорапи и ръкавици.

В социалните мрежи, коментирайки новите снимки на актрисата, хората се възхищават на страхотната ѝ физическа форма и отбелязват, че тя изглежда много млада.

Подобна реакция предизвика и предишната смела фотосесия на Кидман за списание Vogue, на която тя позира полугола и със змия на врата си.

В интервюто Кидман говори за тоалетите: актрисата признава, че червените килими и светските събития я отегчават и единственото, което иска, е да се прибере у дома възможно най-скоро:

„Понякога всичко изглежда фалшиво. Искам просто да се махна, да сваля роклята си и да вляза в пуловера си. Това е история за Пепеляшка в обратен ред – щастлива съм да се прибера вкъщи и отново да бъда себе си“, споделя звездата.

Актрисата, която има по няколко филмови проекта всяка година, казва, че работата остава на заден план за нея:

„Живея пълноценен живот с хората, които обичам. Аз съм майка на две дъщери, съпруга, най-добра приятелка, сестра, леля. Имам дълбоки близки отношения с хората около мен. И това е смисълът на живота за мен – да се грижим за това, което оставяме след себе си, и за това кого оставяме след себе си“.

Въпреки това Никол Кидман успява да съчетае спокойния семеен живот, участието във филми и светските събития.

През януари 2024 г. излезе сериалът „Expats“, в който Кидман играе една от главните роли, на дневен ред са още няколко проекта.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви