Най-новият T MARKET отвори врати на 19.03.2024 г. на адрес гр.Средец, ул. „Никола Попов“ № 2A. Общият брой на всички магазини T MARKET в България е 126, разположени в 72 малки и големи градове в цялата страна.

В деня на откриването магазинът ще изненада клиентите си с различни подаръци. Първите от тях ще имат възможност да спечелят атрактивни и вкусни продукти на специалното колело на късмета.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“.

Магазинът предлага богато разнообразие от хранителни и нехранителни продукти – свежи плодове и зеленчуци, качествени месни и млечни продукти, широка гама от домакински и нехранителни стоки. Хлебният бар предлага широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Събрали сме всичко необходимо за едно домакинство под един покрив.

Напомняме, че в района на гр. Бургас имаме още 4 магазина с удобни локации. Това предоставя на нашите клиенти възможността да пазаруват от нас в удобния за тях район и да се възползват от нашите специални оферти и промоции.

T MARKET Бургас може да намерите на:

– гр. Бургас, кв. Славейков, бл. 214;
– гр. Бургас, ул. Константин Величков №34, на ъгъла с ул. Странджа №2;
– гр. Бургас, ул. Марагидик №17;
– гр. Бургас, Меден Рудник – бул. “Александър Георгиев Коджакафалията” №81.

За по-голямо удобство на клиентите магазини T MARKET работят всеки ден, от 08:00 до 22:00 часа.

Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/ или се свържете с нас на maxima@maximabulgaria.bg, Телефон на потребителя: 0700 701 71.

ЗА T MARKET

T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 18 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви