Бон Джоуви продължават да празнуват своята 40-годишнина и обявиха новия си албум “FOREVER”, заедно с аудио и видео премиера на сингъла „Legendary“.

FOREVER е 16-та студийна колекция на легендарните Бон Джоуви, първата от 4 години насам, и ще бъде издадена на 7 юни това лято.

Песента „Legendary“ е посветена на съпругата на Джон,, на „момичето с кафявите очи“, и е написана в съавторство с дългогодишните му сътрудници Billy Falcon и John Shanks. .

Преди да успеят да финализират “FOREVER”, фронтменът Джон Бон Джоуви трябваше да преодолее сериозни проблеми с гласа си, които доведоха до рядка операция. Въпреки това той споделя, че случката му е дала време да преоцени живота си:

„Мина десетилетие, откакто не бях в състояние да изпитвам радост. …И това, което вече има значение за мен, е да бъда тук с приятелите си, да пиша песните, които искам да пиша, и да живея живота, който искам да живея.“

По повод на 66-ите годишни награди GRAMMY миналия месец Джон Бон Джоуви бе обявен за „Човек на годината“ на MusiCares за 2024 г. и бе почетен с концерт в Конгресния център на Лос Анджелис с участието на Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll, Pat Monahan от Train и много други.

В изявление Джон разказва и за “FOREVER”: „Този запис е завръщане към радостта. От началото до края, албумът крещи „увеличете звука, чувствайте се добре“.

Следващия месец, на 26 април, излиза „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story“ – документалната поредица от 4 части за кариерата на Бон Джоуви.

Това е първият по рода си документален сериал за историята на групата, в който всички бивши и настоящи членове на Бон Джоуви оказват пълно съдействие, и е нещо, което всеки фен не би искал да пропусне.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви