Снимката е илюстративна

Шофьорка спряла инцидентно на пътното платно, но не  поставила обозначителен знак. Камион и лека кола, движещи се с висока скорост, я ударили. Пострадало е детето й. За това съобщава полицията днес.

На 12 март около 17.10 ч. в на пътя Варна – Поморие – Бургас  лек автомобил „Пежо 308“, със софийска регистрация, управляван от 40-годишна жена от Сливен, спира внезапно поради възникнала авария.

Жената не обезопасила и обозначила по надлежния ред автомобила си, спрял на пътното платно.

Шофьорът на попътно движещия се товарен автомобил „Фиат Дукато“, с плевенска регистрация, управляван от 23-годишен мъж от Плевен, не успял да реагира навреме поради високата скарост, с която се движел и ударил спрелия автомобил.

След него авариралият автомобил е блъснат и от лек автомобил „Хонда“, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишна жена от Каблешково, също движещ се с несъобразена с конкретните пътни условия скорост.

От инцидента е пострадало 8 -годишно момиченце, дъщеря на водачката на „Хонда“-та, возещо се в обезопасително столче на задната седалка. Детето е  настанено е за наблюдение в УМБАЛ – Бургас с фрактура на лявата китка, без опасност за живота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви