В частен дом, разположен на бургаската улица „Оборище“, служители от Четвърто Районно управление – Бургас извършили проверка на 19-годишен бургазлия. В него намерено и иззето е пликче с марихуана с общо тегло от 10 гр.

На място полицаите направили проверка и на 20-годишен бургазлия.

Като в него са намерени и иззети са два плика с марихуана с тегло около 15 грама. Двамата бургазлии са задържани за срок до 24 часа.

Извършена е проверка и на „Волво С 30“, с бургаска регистрация, паркиран до адреса, в който са се намирали двама бургазлии – на 19 и 21 години.

Във вторият е открито пликче с марихуана с тегло около 2 гр. 21 годишния бургазлия е задържан за срок до 24 часа.

Малко по-късно на бул. „Захари Стоянов“, в близост до сградата на фирма „Севан“ в к-с „Меден Рудник“, провереното по-рано през деня „Волво С 30“ отново е спряно, като е установено, че е управляван от задържания преди часове 20-годишен бургазлия – за притежание на 15 грама марихуана.

С колата са се придвижвали и третия задържан за притежаване на 2 гр. марихуана, както и намиращия се в купето при проверката в 16.00 ч. 19-годишен бургазлия.

Водачът на „Волвото“ е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като втората проба била положителна за употреба на метамфетамин.

20-годишният бургазлия отказал да даде кръвна проба и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет.

По случаите в Четвърто Районно управление – Бургас са образувани бързи производства.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви