DIA създаде зашеметяваща песен, изтъкана от огън и страст.

„Грехове“ неслучайно е с премиера точно на 8 март, за да отбележи вселенския нежен феномен: способността на жените да се влюбят в пагубно греховни мъже и да ги превърнат в перфектния любим.

„Винаги съм искала да напиша песен точно за такава изпепеляваща любов“, споделя DIA. „Любов, която побеждава предразсъдъците и е извън всяко усещане до момента. Любов, възпята в песен за силата на жените, способни да простят, да забравят и да научат мъжете как се обича истински“.

В хармония със силните страсти е и аранжиментът на Алекс Нушев. Като изключителен майстор на фолклорния ритъм Алекс добавя и своя почерк заедно с DIA в музиката към „Грехове“. Кавалът на Петьо Иванов и гъдулката на Анна Анова допринасят за емблематичната магична автентичност, характерна за творчеството на DIA.

В песента „Грехове“ героят е белязан от тях, но както често става и в живота, героинята е силно привлечена точно от него. Тя повежда своята чувствена битка, прощавайки грешките му и заричайки го да бъде само неин, а тя ‒ само негова.

Допълнителен женски заряд към „Грехове“ добавя Александра Петрова-Лекси, най-добрата приятелка на DIA. Двете не само пишат заедно текста, но Лекси, която е с музикално образование, записва и беквокалите.

Към магията на това двойно женско начало се добавя силата на пламъка, запечатан в зашеметяващото видео от визуалния екип на Петър Симеонов, Росен Даков, Ангел Пешков и Павел Павлов.

Сценарият разказва легенда за огненогрешната, но истински чиста любов, а в ролята на желания момък влиза един от най-добрите огнени артисти в България ‒ Пламен Петков.

Той „пали“ копнежа в девойката, двамата играят с въглените на рискованата страст, създават и пречистват грехове, за да може любовта да изгори в сърцата им.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви