Янита Пепелянкова, която загина в челната катастрофа на пътната отсечка Бургас – Средец, в района на разклона за Черни връх, е съпруга на полицай от ОДМВР – Бургас.

Тя почина на място в тежка катастрофа, а двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница.

От полицията в морския град изказват съболезнования на колега си, който въпреки загубата, трябва да се събере и да се погрижи за двете си малки деца.

„Казват, че мъжете не плачат… Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина – едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си – Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни – тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си – учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен – ще е пример за подражание и уважение – за семейството, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й – полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви