SunExpress

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД  и SunExpress и Electra Airways сключват три годишен договор за полети до Бургас и Варна. Тази договореност е постигната по  време на най-значимото туристическо изложение в света ITB-Berlin. Партньорството е  за продажби с фокус върху летните месеци през 2025, 2026 и 2027 г. Линиите между Българското Черноморие и Германия влизат в продажба от юни 2024 г. на уебсайт: www.sunexpress.com/de, като първият полет е планиран за края на май 2025 г.

През първият летен сезон по един Airbus A320 ще бъде базиран на летища Бургас и Варна и ще изпълнява полети до различни дестинации в Германия.

Увеличение на капацитета и добавяне на други маршрути ще последват в бъдеще, в зависимост от развитието на търсенето. Това е много важна стъпка за възстановяването и растежа на германския пазар за Летище Бургас и Летище Варна. С концепцията за продажби, маркетинговото и дистрибуторско ноу-хау на SunExpress и надеждността на Electra Airways, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД е уверен, че има силен партньор на германския пазар, който ще подкрепи неговото възстановяване.

Още тази година, TUI Germany се завръща към Летище Бургас и Летище Варна след повече от 10-годишна пауза с директни полети от Хановер.

В допълнение, нови маршрути от/до Летище Бургас за първи път ще бъдат осъществени тази година от Ташкент (Узбекистан), Прищина (Косово) и Порто (Португалия), което ще допринесе за привличането на нови туристи от непознати пазари, след сериозния спад, причинен от отдръпването на туристи от Руската Федерация и Беларус, които съставляваха сериозен процент от туристопотока в годините преди войната в Украйна.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви