Конкурсът за красота Мисис Бургас 2024 г разгръща красотата на претендентките за титлата и ще достави истинско удоволствие и наслада за сетивата на всички гости, решили да бъдат част от това прекрасно събитие.

Дамите ще представят себе си в три тура, както регламента на конкурса изисква.

Участничките ще дефилират със спортно- елегантни тоалети в първите два тура на конкурса, а в последния, трети, ще разгърнат своята женственост и красота, подчертавайки ги с официалните рокли на талантливата бургаска дизайнерка Стойка Хаджиева- Новкова.

Прекрасните дизайнерски рокли, достойни за червения килим ще озарят балната зала и ще предадат допълнителен блясък и тържественост на конкурса Мисис Бургас 2024 г. Изящните тоалети са в модерни цветове. Много женствени, много нежни, обсипани с блясък и красиви детайли, допълвайки визията и изразявайки характера на всяка една дама.

Самата дизайнерка Стойка Хаджиева- Новакова има характерна линия при сътворяването на своите рокли, които са като истинско бижу и нито една дама не остава безразлична към тях.

В стила при сътворяването на приказните тоалети, дизайнерката проектира както феерични, но не много обемни рокли, така и рокли по тялото, с дълги шлейфове и дълбоки деколтета.

Нейна запазена марка е дозата блясък, която присъства на всяка една от нейните прекрасни облекла по деликатен начин, каквато е и самата дизайнерка.

Освен това в нейния творчески стил могат да се видят разчупените линии и допълнителни детайли украсяващи талията и деколтето, по един особен, и в същото време изключително красив начин, отново подчертавайки нейното авторство.

Модерен този сезон е цвят фуксия, както казва самата дизайнерка, но дали ще видим такива смели решения в официалните облекла предстои да разберем на конкурса Мисис Бургас 2024 г.

След дълги години отсъствие от модната сцена в Бургас, Стойка Хаджиева- Новакова се завръща с участието си именно в конкурса Мисис Бургас 2024 г.

Прекрасната и талантлива дизайнерка ще презентират новата си колекция официални рокли пред морската публика и ще затвърди, за пореден път, своя талант в проектирането и създаването на една наистина красива рокля, мечта за всяка жена по един особен, нежен и бляскав начин.

Конкурсът Мисис Бургас 2024 г. ще се проведе, по традиция, в навечерието на Благовещение на 21- ви март от 19-30 ч. в хотел „България“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви