Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Знаем, той е вашата крепост. В него задължително трябва да се чувствате добре. Той трябва да е вашето сигурно убежище, гарант на спокойствието ви, извор на положителна енергия. Всичко това може да се помрачи от някои предмети и неща, които носят нещастие в дома.

Кои са нещата, които трябва да изхвърлите от дома си още сега. Защото носят нещастие и правят енергията вкъщи негативна?

Стари брошури, списания, фактури
Всичко, което получавате по пощата вероятно бива захвърлено в някой ъгъл или на някоя маса. Изхвърлете всички тези стари и напълно ненужни хартии, защото те носят нещастие в дома. Онова, което можете да запазите са любимите ви книги. Всички останали брошури, писма, картички, документи с изтекла давност трябва да отидат в коша за боклук, за да прочистите енергията вкъщи.

Увехнали цветя
Увехналите цветя са на практика мъртви. А не искате смърт в дома си, нали? Изхвърлете старите и изсъхнали цветя, защото те носят лош късмет, лоша енергия и определено носят нещастие в дома. Заменете ги с живи и свежи цветя, а най-добре е те да са в саксия. Така ще внесете живот и късмет вкъщи.

Захабена посуда
Пукнати чаши или дори такива с нащърбени ръбове, старите стъклени сервизи със замъглено и издраскано стъкло, захабените прибори за хранене са все неща, които носят лош късмет и нещастие в дома. Освободете енергията вкъщи от тях и ги заменете с нови. Това ще донесе късмет и просперитет в дома, а и ще ви накара да се почувствате по-добре, използвайки нещо ново.

Това винаги е добра стратегия.

Всички знаем, че ако счупим огледало това ще ни донесе нещастие за години напред, дори ще ни направи нещастни в любовта. Това обаче важи и за пукнатите огледала. Ако имате напукано огледало или такова с очукани ръбове, изхвърлете го веднага и го заменете с ново. Пукнатите стъкла на огледалата изкривяват протичането на енергията и носят лош късмет.

Счупени неработещи часовници
Развалените часовници носят нещастие. Изхвърлете ги от дома си, защото те ви правят нещастни, без да си давате сметка откъде идват проблемите ви. Счупените и неработещи часовници са символ на спрялото време, на потиснатостта, на спирането от прогрес.

Неща, които са изгубили другата си половина
Ако имате каквито и да е предмети в дома, които са били двойка, чифт, но едната част е изгубена, изхвърлете и другата. Изгубените предмети, от чиято цялост е останала само една половина, носят нещастие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви