Полиция

В кв. „Долно Езерово“ служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка „Фолксваген Пасат“, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишен бургазлия.

Същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Водачът дал кръв за химичен анализ, но отказал да даде урина. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет по надлежния ред.

На ул. „Васил Коларов“ до дом № 65 в Средец служители от Районно управление – Средец извършили проверка на „Мазда 6“, с бургаска регистрация, управлявана от 19-годишен мъж от Средец.

Същия шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,49 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

В Обзор служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка „Пежо 406“, с варненска регистрация, управлявано от 28-годишна жена от с. Ветрино.

Същата шофирала след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. Водачката отказала да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържана е със заповед за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

Пред бл. 65 в ж.к. „Славейков“ служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка „Мини Купър“, с бургаска регистрация, управляван от 32-годишна бургазлийка.

Същата шофирала след употреба на алкохол с концентрация – 1.24 промила. Водачката е задържана за срок до 24 часа, а автомобилът иззет по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

Работата по случаите продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви