Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Полицията задържа 14-годишен с наркотици. Оказа се, че е син на мъж, задържан при спец акция, при която беше осуетена продажбатана 30 кг. марихуана.

На 22 февруари около 13.00 ч. служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на 14-годишен несебърлия, като намерили и иззели плик със суха зелена тревна маса / марихуана/ с тегло 20 грама и плик с две розови хапчета с формата на череп / екстази/.

При последващо претърсване и изземване в дома на младежа, разположен в бл. 1 в к-с „Стария възел“, е открит и иззет плик с 84 розови хапчета с формата на череп /екстази/, а от прилежащо таванско помещение – е иззет плик с около 500 грама суха зелена тревна маса / марихуана/.

Младежът е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед. По случая е образувано бързо производство.

Припомняме, че бащата на 14-годишния несебърлия – 51-годишен мъж бе задържан преди седмица от служители на ГДБОП при специализирана акция, насочена срещу наркотрафика, проведена на територията на областите Благоевград, Бургас и Пловдив. При нея бе осуетена сделка за 30 кг. марихуана, като задържани бяха шестима български граждани, сред които и бащата на 14-годишния несебърлия.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви