Всяка омъжена жена или дама във връзка мечтае нейният избраник да не й изневерява. Ако имате подозрения за това, препоръчваме няколко трика. С тях дискретно ще проверите вашия любим за лоялност.

Опасен, но сигурен начин

Ако ползвате един компютър, може да изтеглите настолната версия на месинджъра му и да го инсталирате, като го синхронизирате с телефона си. Това е много добър начин да проверите цялата му кореспонденция. Този метод е добър, ако сте убедени, че ви изневерява, но просто нямате доказателства.

Телефонни разговори

Ако ползвате общ акаунт на мобилен оператор, може да проверите онлайн всички изходящи обаждания. И така ще разберете на кого се обажда редовно.

Навигация в колата

Честите и скорошни маршрути често се съхраняват в телефоните и автомобилната навигация. Разгледайте ги, ако имате такава възможност. Така ще разберете къде ходи извън работа.

Приложения за банкови карти

Ако имате достъп до подобни тези приложения, проверете ги за подозрителни разходи, които не сте обсъждали. Това може да бъде, например, пазаруване на странни места, необичайни трансфери или наемане на хотелски стаи.

Разгледайте сайтовете за запознанства

Често мъжете се регистрират в сайтове за запознанства и когато имат връзка с жена. Може да си направите фалшив профил и да разгледате кандидатите. Неверникът лесно ще бъде разобличен.

Следете поведението му

Ако не ви изневерява за първи път, може много умело да се прикрива. Но, както се казва, всеки греши. Като цяло, изневеряващият мъж не обича разпитите. Обърнете внимание дали става избухлив, дали постоянно да ходи някъде сам, а преди това не го е правил, дали се опитва да ви излъже и се оплита в показанията си ли пък обратно – отказва да дава отговори, колкото и да настоявате.

Обикновено изневеряващите мъже рязко сменят и стайлинга си – подновяват гардероба, правят си нова прическа, татуировка, винаги поддържат нов набор от бельо и други подобни неща.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви