Силвестър Сталоун може би е готов да предаде една от емблематичните си роли на Райън Гослинг.

Когато 77-годишният Сталоун се появи в „The Tonight Show“ миналия петък, той и водещият Джими Фалън обсъдиха как в ролята на Кен Гослинг е почерпил значително вдъхновение от самия Сталоун. Разговорът накара Сталоун да спомене, че 43-годишният Гослинг му е казал, че е голям фен на филмите за Рамбо, в които Сталоун е в ролята на ветеран от войната във Виетнам, който се бори с цивилния живот и в крайна сметка се включва в допълнителни военни мисии.

„Запознах се с него на една вечеря и очевидно сме противоположности. Той е красив – аз не съм. Така се получава. Сериозно, можете ли да си ме представите като Кен? Това изобщо не би се получило“, казва Сталоун за Гослинг.

„Но той казва: „Бях очарован от Рамбо и ходех на училище, облечен като Рамбо, и хората ме гонеха, а аз все не спирах.“ Райън просто продължаваше да казва, че е много свързан с Рамбо, и аз си помислих, че това е интересно. Ако някога предам щафетата, ще я предам на него, защото той обича героя“, добавя актьорът.

Сталоун се е снимал в пет филма за Рамбо. Поредицата започва с „Първа кръв“ от 1982 г. Последният филм „Рамбо: Последна кръв“ излезе на екран през 2019 г.

„Бих казал „да“, но не знам дали някой не би казал „хей, той е прекалено красив, за да бъде Рамбо“, добави Сталоун, когато Фалън го попита дали идеята може да се осъществи.

Поредицата „Рамбо“ все още няма продължение на „Последна кръв“, който спечели 91 млн. долара в световния боксофис и получи отрицателни отзиви от критиката. По време на интервю за The Hollywood Reporter през ноември 2022 г. Сталоун предположи, че са били обсъждани множество идеи за стрийминг поредица за Рамбо, включително предистория и „съвременна история, в която предавам щафетата“.

Самият Гослинг споделя истории за детския си интерес към Рамбо в интервю от 2011 г. с тогавашния водещ на „Вечерното шоу“ Джей Лено, в което казва, че веднъж е бил отстранен от училище, защото е стигнал твърде далеч в любовта си към филма.

„Когато бях дете, видях „Рамбо: Първа кръв“ и тогава филмът ме омагьоса и си помислих, че съм Рамбо. Дори си мислех, че лицето ми е като това на Силвестър Сталоун“, спомня си Гослинг.

„Сложих няколко ножа за пържоли в комплекта си Fischer Price и на следващия ден го взех със себе си в училище и ги хвърлях по всички деца в междучасието. Отстраниха ме от училище, но не съм удрял никого и съжалявам. Не мисля, че успях да бъда толкова готин“, разказва той.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви