Франческо Кадеду

Старши треньорът на Дея Спорт Франческо Кадеду каза, че е действал твърде емоционлано при изказването си, че напуска отбора.

Специалистът направи признанието си след мача с ЦСКА, в който Дея Спорт повтори полуфинала на турнира за Купата на България и надделя като гост с 3:2 гейма след пълен обрат в двубой от 15-и кръг на първенството.  

„Говорихме много с отбора, с ръководството на клуба. Говорихме с братя Братоеви, както всеки път, говорихме и с президента. Както казах, имаме една цел и искаме да я постигнем заедно. Това е много важно за нас. България е като втори дом за мен, и българите са доста темпераментни, като нас, италианците. Затова и се караме понякога, но след това отново можем да си говорим. Нашият президент е много добър човек, ние нямаме толкова пари, както имаха Хебър, но президентът ни е много стойностен човек и се радвам за това. Разбира винаги какво се случва в отбора и винаги взема точните решения.

Като във всяко едно семейство – като баща може да се скарам с момчетата, но много ги обичам. Доста се ядосвам, като типичен италианец, признавам, че може би със своите действия малко преувеличих. Но поговорихме и нашата цел остава това, което искаме да спечелим в шампионата,“ каза Франческо.

„Благодаря на моето семейство, на съпругата ми – тя ме подкрепя всеки път. Не е лесно за нея – да пренасям проблемите от работата у дома, често се случва. Когато един човек е силен, това е така, защото има един такъв и зад себе си, да го подкрепя“, отбеляза специалистът.

На 10 февруари от 18:30 ч. Дея Спорт приема Марек в мач от 16 кръг на първенството.

Ден по-късно, на 11 февруари, Нефтохимик играе в зала Младост от 19:00 ч. с ЦСКА.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви