Франческо Кадеду

Старши треньорът на мъжкият волейболен отбор на Дея Спорт Франческо Кадеду остава начело на бургазлии и ще продължи да ги води до края на сезона. Това бе обявено официално от ръководството на клуба.

Както е известно, след победата над Берое с 3:1, старши треньорът Франческо Кадеду публично обяви, че няма да продължи на този пост.

„Това ми бе последният мач начело на Дея. Не искам да говоря за съперника, но искам да поздравя моя отбор за играта. Състезателите ми не показаха респект към мен. Благодаря за всичко!”, бе краткият, но и много емоционален  коментар на Кадеду след мача.

От клуба обявиха, че днес е имало среща между треньора и ръководството, на която недоразуменията са изгладени.

Ето какво заяви президентът на клуба д-р Александър Маджуров:

„Според мен случилото се бе емоционален момент след лоша игра и натрупване на напрежение. Но въпреки всичко, смятам, че не трябва да се говори нещо ей-така, преди да се премисли внимателно.

В крайна сметка на проведената среща всички взехме общо решение, че продължаваме заедно напред. Казах на момчетата, че те не могат да си намерят по-добър треньор на този момент. В същото време Кадеду също няма да може да си намери сега друг клуб, с такава селекция. В полза и на двете страни е да се намери компромис. Радвам се, че си стиснахме ръцете. Вървим напред и ще се борим за титлата.“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви