Стана известно, че Ким Кардашян отново е станала посланичка на модна къща Balenciaga. След това риалити звездата се сблъска с критики онлайн: много от феновете й сметнаха подобно действие за неуместно след скандалната реклама на марката, в която деца позират с БДСМ атрибути. Поради това марката беше обвинена в насърчаване на педофилия.

„От всички марки тя избра тази, която беше обвинена в насърчаване на педофилия. Въпреки че дори не е изненадана“, „Парите са всичко, което има значение за нея“, „Къде ще държи всички пари и слава, когато си отиде?“, пишат потребителите.

Кардашян също беше обвинена в лицемерие: след скандала около марката тя проговори и заяви, че е възмутена и осъжда подобна реклама. „Но сега, когато разбра, че е безопасно за бизнеса й, тя реши да се върне“, отбелязват потребителите.

Ким Кардашиян си сътрудничи с марката дълго време, преди модната къща да се окаже в центъра на голям скандал през 2022 г. Освен деца с БДСМ атрибути, снимката съдържаше и съдебен документ, оправдаващ детската порнография.

Според Balenciaga реквизитите не са одобрени и са поставени от продуцентската компания без знанието на марката. След скандала марката Balenciaga и нейният творчески директор Демна Гвасалия поднесоха публични извинения. Заради скандала Кардашиян промени имиджа си и известно време избягваше дрехите на Balenciaga.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви