Какво ни вещаят звездите

Хороскопът за февруари 2024 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсредоточите върху целите си. Упоритата работа ще даде резултати. По този начин поне можете да отвличате вниманието си от мрачните мисли.

Често февруари е месецът на разочарованието, когато хората разбират, че не е лесно да се поддържа решителността от предходния месец. Ще можете да се справите с демотивацията и дори с отвращението. Опитайте обаче да отхвърлите тези негативни чувства!

ОВЕН

Вътрешна сила, спонтанна енергия, самочувствие

Февруари събужда в Овена способността за съпричастност към другите, което създава силно приятелство с много интересни хора. С някои предавате преживяванията си един на друг, което ще ви изстреля малко по-напред в живота и може би ще се свържете професионално и ще се заемете със съвместен проект. През този период ще сте по-податливи на здравословни проблеми, така че не бива да прекалявате с ентусиазма за нови неща. Намалете темпото, поне ще имате време да помислите за всичко и няма да действате импулсивно.

Енергията, която захранваше Овена, бавно ще намалява в началото на годината, а Луната и нейните фази ще им повлияят най-много. Погрижете се добре за здравето си между новолунието и пълнолунието. Не изтощавайте тялото си и особено храносмилането си. През февруари способността ви да слушате и разбирате другите също ще бъде много по-силна. От друга страна, това може да ви накара да се замислите за целта на всичко и как протича вашият собствен живот. Въпреки че срамежливостта не е съвсем типична за вас, този месец ще се радвате да прекарвате време сами.

ТЕЛЕЦ

Силен и упорит, но практичен и решителен

Февруари ще бъде месец, пълен с работа за Телец. Мотивацията ви за работа ще се умножи и работата ще се превърне в основна житейска дейност в този период. Благодарение на висока доза решимост да работите, ще имате високи финансови приходи, които ще ви се харесат, и ще продължавате непрекъснато напред. Въпреки това, внимавайте да не се претоварвате; може да има обратен ефект върху вас под формата на здравословен проблем. Хранете се здравословно и не забравяйте да релаксирате. Приятелите ви ще искат да прекарват време с вас този месец, така че не им отказвайте.

През февруари Телците ще бъдат неспокойни. Марс ще има много положителен ефект върху работата ви. Непрекъснато ще измисляте нови идеи, ще ви харесва да ходите на работа и няма да можете да спрете да мислите за работа дори у дома. Тази инициативност може да подобри отношенията ви с вашия началник.
Също така, може да има повишение на физическата активност, независимо дали спортна или интимна. Тези хора често могат да имат негативно възприятие на правилата и взаимоотношенията, така че по-добре помислете в какво се забърквате и какви са последствията.

БЛИЗНАЦИ

Комуникативен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Февруари ще бъде мрачно време за Близнаците. Ще работите усилено и тогава няма да имате време за вашите хобита и приятели. Това може да повлияе на психичното ви здраве и ще искате да се дистанцирате от хората. Това не означава непременно нещо лошо, моментите, прекарани сами, ще ви дадат възможност да изясните чувствата си, но не позволявайте на негативното отношение към живота да ви погълне; може да пропуснете нещо важно. Тялото ви също ще трябва да прекара известно време сред природата, така че си го позволете.

Близнаците ще са склонни към депресия през февруари. Обичате да прекарвате време с приятели и това прави вашите работни задължения невъзможни. Това лошо настроение може да се отрази и в други аспекти от живота ви, затова се опитайте да отделите свободно време, за да се погрижите за психическото си благополучие. Ще бъдете силно повлияни и от Слънцето. Благодарение на него ще се прояви способността ви да отглеждате и разбирате децата и следователно ще можете да решавате проблеми, с които може да не сте се справяли по друго време. Подкрепяйте ги главно по време на тестове и изпитания.

РАК

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

Февруари ще донесе на Рака известна доза самочувствие, особено в работата. Вече няма да се страхувате да кажете какво харесвате и какво не, благодарение на което началниците ви ще започнат да ви възприемат като равни. През този период ще се изненадате със своята креативност и свежи идеи в работата и в личния си живот. Затова се възползвайте от това и не се страхувайте да експериментирате с обзавеждането или дори с вашия стил на обличане или прическа. Внесете нова искра във вашата връзка, вашият партньор също ще оцени креативността ви.

Февруари ще означава успех за Раците, главно благодарение на силното влияние на Юпитер. Ще се откроите на работното място, а началниците ви ще останат много доволни от идеите, които представяте. Вашият успех обаче ще донесе и повече отговорност. Не се страхувайте да го приемете.
Успехът ви в кариерата ще се отрази и на личния ви живот и всичко ще върви гладко. Възползвайте се от този проспериращ период и заведете партньора си някъде на пътуване или просто си вземете почивка и отделете време един за друг. И двамата го заслужавате.

ЛЪВ

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През февруари Лъвът ще бъде много креативен, но в същото време по-интровертен. В главата ви ще има страхотни идеи, които ще искате да приложите. Трябва обаче да имате предвид, че нещо ще трябва да бъде пожертвано. Затова този месец по-добре мислите рационално и правилно да обмислите всички плюсове и минуси, преди да се заемете с нещо. През този период ще се съсредоточите основно върху себе си и ще ви е трудно да се социализирате. Не го насилвайте и си починете от социалните събития. Основното нещо е да се чувствате комфортно.

Ако последният месец не е протекъл според очакванията на Лъвовете, те биха били склонни да рискуват. Досега рискът често се изплащаше, но не забравяйте, че може да има катастрофални последици за вас, така че трябва да помислите дали си струва да го поемете.
Няма да се чувствате на себе си през февруари. Раздяла с другите би могла да помогне. Въпреки че ще ви бъде трудно, опитайте се да прекарате колкото се може повече време сами и да организирате мислите си, преди да се ангажирате с живота на другите.

ДЕВА

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Февруари ще събуди в Дева нуждата да печелят публичност и да бъдат прави за всичко. Ако някой ви се противопостави през този период, можете да влезете в безсмислени конфликти. Убеждението ще бъде вашата силна страна, особено в работата; но не прекалявайте, това може да има отрицателно въздействие върху работните ви взаимоотношения. Ще се разбирате чудесно с приятелите си, но този месец ще ви задържи малко назад в този смисъл. Нуждата ви да се чувствате свободни ще бъде по-силна, така че дайте си място и го използвайте за самообучение и релакс.

Февруари ще е идеалното време Девите да подновят контакта с приятелите си. Пътувайте заедно или ги поканете у дома. Подгответе се обаче за по-продължително посещение.В този случай това може да има негативен ефект върху отношенията ви, тъй като след известно време ще се почувствате неспокойни поради  факта, че са нахлули в личното ви пространство.
Ще бъдете много авторитетни по отношение на семейството си и ще се опитате да организирате живота на членовете му.Това би досадило особено на вашите деца и колкото повече се опитвате, толкова повече те ще протестират.Не забравяйте, че по-малко понякога означава повече.

ВЕЗНИ

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

През февруари везните ще бъдат претоварени със задължения в работата. Ръководителя ви ще ви възложи множество задачи, които няма да успеете да свършите, което ще ви стресира. Може да ви споходят също безсъние и главоболия, които със сигурност не трябва да подценявате. Това е знак, че трябва са забавите и да компенсирате натоварването в работата с дейности позволяващи ви да отпочинете. През този период ще демонстрирате липса на съчувствие и сарказъм. Но ще е по-добре да избягвате да се присмивате на някого, защото това може да ви се върне в работата или във връзката ви.

Везните може да имат проблеми в работата. Вашият шеф е доста деспотичен от известно време и няма да е по-различно през следващите дни. Ще имате проблеми с това да се въздържате от неподходящи коментари, обаче трябва да изчакате по-добра възможност. Ако решите да се изправите срещу тях, това може да има фатални последици за вас.
Прочистването на тялото често е свързано с пълнолуние, което ще дойде в средата на Февруари. Ако ви се иска, опитайте гладуване с прекъсвания. Останете хидратирани и положителните резултати ще дойдат скоро.

СКОРПИОН

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

През февруари силата на скорпиона ще са комуникацията и преговорите. Ще използвате тези най-вече в работата, където ще постигнете някои значителни успехи. Това ще е свързано с добро финансово положение и може би с повишение в работата. Но не оставяйте успеха да ви завърти главата, това може да подразни колегите ви и може дори да ги направи ваши врагове. Този месец също е идеален за задълбочаване на връзката с партньора ви. Може би е време да започнете да мислите да заживеете заедно или да създадете семейство, звездите ще са на ваша страна.

Скорпионите ще бъдат много успешни по отношение на кариерата си през Февруари. Вашият ръководител ще оцени вашата работа и Вашите колеги ще се радват да работят с вас. Несъмнено трябва да се опитате да се възползвате максимално от това взаимно разбирателство. Сатурн ще ви защити.
Пътуването ще бъде безпроблемно, дори когато става въпрос за партньора ви. Най-вече ще се съгласите помежду си и двамата ще се подкрепяте много. Затова може би е добра идея да направите едно прекрасно пътуване до провинцията и в същото време да отпразнувате успеха си в работата.

СТРЕЛЕЦ

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Февруари ще донесе на стрелците доста вътрешна сила и баланс, от коите те ще имат нужда през месеца. Повод за това ще е изпадането в ситуация, при която близък човек ще ви разочарова и ще ви се наложи да се справите с това, независимо че това ще ви нарани. От друга страна ще придобиете доверие в себе си и ще осъзнаете, че трябва да му простите, в противен случай ще потънете в тъга. По това време ще се чувствате доста близки с животните и природата, затова се опитайте да избягате от градския шум за малко и планирайте пътуване в природата за да възстановите малко енергия.

Февруари Стрелците трябва да се пазят от завист. Колеги или съседи ще обръщат голямо внимание на всичко, което купувате или получавате. Това дори може да доведе до влошаване на репутацията ви, без изобщо да сте замесени.
Независимо от това, вие също ще разберете кой е истински приятел и кой е приятел с вас заради себе си, благодарение на тази ситуация. Въпреки че подобна нещо вероятно ще ви навреди в началото, то ще ви помогне да се съсредоточите върху хората, които наистина се грижат за Вас.

КОЗИРОГ

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През февруари козирога ще демонстрира невероятни комуникационни умения и съпричастност. През този период много от приятелите ви ще ви чувстват близки и ще имат склонност да се обръщат към вас за съвет, ще станете популярни сред приятелите си. Не оставяйте обаче проблемите и оплакванията на другите да ви изтощят. Със сигурност помагайте на приятелите и близките си, но мислете и за себе си и си давайте почивка, както на тялото, така и на ума си. Най-добрия начин да си отпочинете е да отидете на сауна и четенето на книги на спиритуалистична тематика.

Февруари Козирозите ще почувстват необходимостта да си починат от ежедневната суматоха. Някои ще се нуждаят от почивен ден, други ще отидат в СПА център, а онези, които са уморени да слушат други, дори ще помислят за пътуване в чужбина. Всъщност ще се почувствате по-добре по време на почивка и това ще ви помогне да се подготвите за пролетното пристигане.
През първата половина на месеца ще бъдете силно предразположени към болки в гърба и ставите, така че не трябва да планирате никакви взискателни дейности. Ако страдате от кожно заболяване, за известно време може да е по-лошо от обикновено.

ВОДОЛЕЙ

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Февруари ще бъде месец на любовта за водолея. Чувствата ви ще са по-силни, поради което ще изживеете всеки момент от живота си по-интензивно. Може да използвате това и да отделите малко време и енергия за вашия партньор. Отидете на дълъг уикенд или почивка заедно, или просто отидете в някой курорт, където ще се почувствате като в рай и ще се насладите на интимни моменти заедно. Ако сте закъсали с парите тогава си организирайте малко романтично време у дома, със свещи и може да пробвате нещо ново в еротичната сфера за да подправите сексуалния си живот.

Февруари Водолеите ще бъдат грижовни и привързани, благодарение на влиянието на Венера. В някои ситуации обаче това може да е проблем. Обърнете повече внимание на партньора си, вместо да флиртувате с другите. Ако се стигне до конфликт, може да рискувате да ги загубите заради поведението си.
През този месец няма да бъдете много пестеливи и ще се поглезите с купуването на нови неща. Опитайте се да намерите някакъв самоконтрол, тъй като прекомерните разходи могат да ви доведат до сериозни финансови проблеми.

РИБИ

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Февруари ще е по-скоро спокоен месец за рибите. Трябва да обърнете внимание на здравето си, защото ще сте податливи към проблеми с дихателните пътища. Най-доброто нещо би било да прескочите някои от забавните вечери с приятелите и да подобрите навиците си за сън и хранене. Трябва да използвате този период за да подредите приоритетите си и да си отпочинете. Социалните умения няма да са ви силна страна през този месец, затова по-скоро трябва да прекарате известно време сами и, може би, да прочетете книга или да научите нов език.

Февруари Рибите ще бъдат доста напрегнати и често могат да бъдат холерични с другите. Следователно е възможно тези, които познавате, да ви избягват, за да избегнете конфликти и трябва да направите същото, ако сте разстроени. Ако не направите нищо, не можете да причините вреда. Освен това можете да използвате известно време насаме за саморазвитие или релаксация.
Този месец също ще бъде отлична възможност да се съсредоточите върху здравето си. Състоянието ви не е било най-доброто през зимата и затова трябва да се опитате да направите промени към по-доброто в начина си на живот.

Източник: https://www.khoroskop.com/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви