Звездата от „Домът на дракона“ Мат Смит заяви, че според него вторият сезон на спинофа на „Игра на тронове“ ще се появи през август 2024 г., съобщи IGN.

Смит беше попитан кога феновете могат да очакват да гледат втори сезон на „Домът на дракона“, за който засега има само неясна информация „лято 2024“.

„Мисля, че през август това лято, да.“ Това би съвпаднало с първия сезон, чийто първи епизод имаше премиера на 21 август 2022 г.

Засега HBO запазва мълчание относно втори сезон на „Домът на дракона“, въпреки че сериалът е един от малкото, незасегнати от двойните стачки на актьорите и сценаристите през 2023 г., поради това, че в него до голяма степен участват британски актьори. Досега е пуснат само един тийзър трейлър, както и няколко плаката.

Сезон 2 ще продължи адаптацията на оригиналния автор Джордж Р. Р. Мартин „Огън и кръв“ книга, очертаваща историята на дома Таргариен. Мартин е гледал първите два епизода и ги описва като „мощни, емоционални, изтръгващи, сърцераздирателни“ и „много мрачни“.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви