Какво ни вещаят звездите

Овен

Тази седмица Овенът ще бъде подпомогнат от Юпитер, който ще му изпрати правилните хора, правилните неща и правилните мисли в живота. Вашата основна задача е да не се колебаете, а да вземете всичко бързо в ръцете си. Важно е да работите върху отношенията си – в личен план и на работа, както и да участвате активно в живота на своите приятели. Ако искате да напреднете в кариерата, не отказвайте помощта си от сряда до петък на колегите си, това ще бъде оценено в бъдеще. Четвъртък е много конфликтен ден, ще сте на ръба и няма да можете да оцените адекватно ситуацията и критиките, опитайте се да бъдете по-сдържани. През уикенда новите запознанства ще ви помогнат да разгърнете потенциала си и ще бъдат от полза както за вас, така и за отсрещната страна.

Телец

Седмицата е много благоприятна за поставяне на задачи и тяхното изпълнение. Ще имате ясно разбиране в каква посока трябва да се движите, какво трябва да се направи поетапно. В понеделник и вторник Телците трябва да бъдат по-сериозни, да обърнат внимание на обкръжението си и да разберат от тях как виждат ситуацията, в която се намират, респективно – да се вслушват в съветите им. Ако отдавна чакате възможност да подобрите позицията си в службата, то сряда и четвъртък са най-доброто време за това. В петък и събота ще сте особено красноречиви и ще съумеете да поднесете всяка информация по най-добрия за вас начин. В неделя очаквайте добри новини.

Близнаци

Тази седмица вие сте генератор на идеи, ще измислите лесни начини за печелене на пари и улесняване на ежедневието. В сряда и четвъртък се опитайте да не спорите или доказвате нещо на някого – времето ще постави всичко на мястото си. В събота отидете на разходка, отпуснете се, създайте нови контакти, не мислете за работа, не мислете за бизнес, всичко, от което се нуждаете, ще дойде в живота ви. В неделя е по-добре да направите план за следващата седмица, помислете какво ви е нужно, за да подобрите живота си. Добър ден за енергийни практики.

Рак

Ако Раците търсят идеалния момент да променят живота си, то този момент настъпва сега. Възползвайте се от него, през тази седмица можете да се обърнете към висшите и да получите защита или помощ от тях  В средата на седмицата ще се появи личен покровител, човек със статус, този човек ще ви помага и ще дава съвети. В понеделник и четвъртък работете по стари задачи, опитайте се да ги завършите. Във вторник се вслушвайте в интуицията си. През втората половина на седмицата изключете емоциите си, просто замълчете и не хабете енергия, тъй като можете само да създадете конфликт изневиделица. През почивните дни е по-добре да се отпуснете сред природата.

Лъв

Понеделник и вторник са идеални дни Лъвовете да се занимават с практики, както физически, така и духовни. Можете ясно да отправите молба към Вселената с това, от което се нуждаете. Също така, не забравяйте да се поглезите с нещо хубаво тези дни. В сряда и петък се опитайте да помогнете на колегите си и хората около вас, нека да разберат, че могат да разчитат на вас. В четвъртък и петък се опитайте да общувате много, покажете пълния си потенциал, окажете подкрепа. Това са добри дни за благотворителност и помощ на хора в нужда. През уикенда бъдете себе си, не е нужно да изглеждате по-добри, отколкото сте, никой няма да го оцени и ще срещнете стена от неразбиране.

Дева

Време е за разкриване на творческия ви потенциал – идеална седмица да не работите, а да бъдете креативни, да направите дребни козметични ремонти у дома, да пренаредите мебелите, да направите общо почистване, да подредите нещата не само за себе си, но и за близките си за теб. Добре е тази седмица да работите от вкъщи. Когато видите първите резултати от трансформирането на цялото ви пространство около вас, най-накрая ще разберете какво сте се опитали. Седмицата е добра за обучение, особено всичко свързано с дизайн и стил. През втората половина на седмицата можете да се посветите на пътувания, особено ако са в друг регион или в друга държава, всичко ще върви добре по време на пътуването.

Везни

За Везните понеделник ще донесе релакс, приятни емоции и чувство на любов към околните, добро настроение, което ще споделите с всички около вас. Понеделник и петък ще ви навестят пророчески сънища, разгледайте ги по-отблизо, те ще ви подскажат важни неща за бъдещето. Ако сте ядосани на някого от дълго време, вторник е най-подходящото време за помирение, дори ако другият не е прав, покажете благосклонността си. Сряда ще донесе и ново познанство в живота ви, специален човек, много мъдър, който ще се появи с причина. Петък и събота прекарвайте времето си активно, спортувайте. В неделя се насладете на масаж.

Скорпион

Тази седмица Скорпионите ще бъдат навестени от хора от миналото, които ще ги обградят с грижи и внимание. Във вторник или сряда ще получите важно съобщение или новина, която ще внесе положителни промени в живота ви. В четвъртък се занимавайте с благотворителност, научете се да се разделяте с ненужните неща, изхвърлете всичко ненужно, което имате в живота си. В петък посетете ново място за вас, по-добре, разбира се, не сами. Погрижете се за себе си и наблюдавайте диетата си през втората половина на седмицата, опитайте се да водите здравословен начин на живот и прекарвайте повече време на открито.

Стрелец

През тази седмица ще заразите всички с вашия ентусиазъм и оптимизъм, ще успеете да принудите всички да работят за вас и да правят каквото ви трябва, особено в понеделник и сряда. Не прекалявайте с манипулациите. Във вторник се опитайте да не се карате с ръководството, в противен случай ще пропуснете много важен за вас проект и той ще бъде даден на друг. В четвъртък и петък бъдете внимателни към това, което изричате, за де не се поставите в неудобна ситуация. През почивните дни избягвайте дългите пътувания.

Козирог

Началото на седмицата ще ви зарадва със среща с човек от вашето минало, готов да ви помогне в трудна ситуация. Вторник и сряда е добре да обърнете внимание на отношението си към околните, понякога сте прекалено жестоки и взискателни. Не забравяйте, че хората около вас са живи същества. Добър момент за започване на ремонт или правни сделки е петък. Неделя е денят, в който можете да си починете, за предпочитане със семейството.

Водолей

Всички ваши усилия, които сте положили преди в живота си, ще дадат плод тази седмица. Юпитер и Уран ще ви направят приятен и неочакван подарък – сбъдване на мечта или желание. Във вторник и сряда покажете цялата си дипломатичност в общуването с колеги и началници, опитайте се да не участвате в интригите на други хора. В четвъртък и петък може да провеждате всякакви делови срещи, да се договорите за нещо важно. Събота е подходящо време да останете насаме със себе си, за да си починете от хората.

Риби

Добрата интуиция на Рибите тази седмица ще ви подскаже къде и на какво място трябва да бъдат във вторник или четвъртък. Ако душата ви тегли нанякъде, тогава идете там. Ще бъдете много целеустремени и трудолюбиви в средата на седмицата, което със сигурност ще даде плод в бъдеще. Преместете всички делови събития за сряда и четвъртък, всички преговори ще имат благоприятен изход в тези дни и лесно ще получите това, което искате. Петък е опасен ден по отношение на контузии, по-добре си останете вкъщи и не ходете на фитнес. Уикендът ще ви донесе много щастливи моменти, свързани с романтични преживявания.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви