Съобщава се, че Кевин Костнър е имал сериозни подозрения за „близката“ връзка на бившата си съпруга Кристин със съседа им. След финализирането на техния объркан развод, нова статия твърди, че холивудският актьор е имал своите съмнения относно лоялността на Кристин още по време на брака им.

Според нова статия, 69-годишният актьор от хита „Бодигард“ подозирал, че 49-годишната му, вече екссъпруга, му е изневерявала докато все още са били женени. Няколко години подред Кевин живееше по няколко месеца в годината далече от семейството си (Кристин и трите им деца и тяхното имение на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния.), за да участва в уестърн сериала „Йелоустоун“, който се снимаше в голямо ранчо в Монтана.

Припомняме, че бившите съпрузи бяха ангажирани в продължителна съдебна битка за издръжка, след като прекратиха брака си през лятото на миналата година.

„Кевин имаше силни подозрения, че нещо се случва между Кристин и съседа им Джош Конър“, казва източник, близък до Костнър, пред списание Us Weekly. „Тяхната близка връзка наистина много биеше на очи.“

Джош, който работи като финансист, беше съсед на Кевин и Кристин, преди двамата да се разделят през 2023 г. Кристин бе забелязана да прекарва време с Конър още през лятото на 2023 г., докато течеше развода ѝ с бащата на трите ѝ деца – Костнър.

Списанието обаче съобщава, че връзката на Кристин с Джош не е придобила романтичен обрат до „сравнително наскоро“. Не само това, но вътрешният човек отбелязва: „Кристин не смята, че Кевин има от какво да се оплаква, след като и той наскоро беше романтично свързан с певицата Джуъл, с която прекара Нова година“.

„Джош беше опората на Кристин по време на изпитанието на развода“, обяснява вътрешният човек, преди да посочи: „Ако Кевин има проблем с това, той си е негов проблем“.

След като Кристин подаде молба за развод от Кевин през май 2023 г., дуото имаше дълга и разгорещена съдебна битка през остатъка от годината. Двамата спореха най-вече за имуществото си и плащанията за издръжка. Кевин постави под съмнение верността на Кристин към него, а в отговор тя поиска съдебни документи, разкриващи финансите му.

Юридическият екип на Кевин отговори със съдебни документи през август 2023 г., които гласят: „Ответникът няма „отзивчиви“ документи за „извънбрачни романтични връзки“, в които е участвал, защото не е участвал в нито една“, пише изданието.

Адвокатите на актьора добавиха, че той „не знае със сигурност дали Кристин му е изневерявала преди раздялата им, а ако е така, дали е похарчила част от парите му или е начислила някакви разходи в подкрепа на своята афера и на кредитните карти, които той ѝ е предоставил.“

По това време Кристин настоя в съда, че тя и Джош са имали платонично приятелство. Един месец по-късно бившите съпрузи финализираха развода си. А съвсем наскоро Джош и Кристин бяха забелязани отново заедно.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви