София Вергара споделя малко повече детайли за развода си с Джо Манганиело.

В ново интервю за испанския вестник El Pais, 51-годишната актриса разкри, че с вече бившия ѝ съпруг не са били на едно и също мнение относно увеличаване на семейството им. Тя казва, че различията в настроението за деца в крайна сметка е довело до развода им през юли миналата година.

„Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад. То искаше да има деца, но аз не исках да бъда възрастна майка. Смятам, че не е честно спрямо бебето. Уважавам всички жени, които раждат в по-късен етап от живота си, но това не е за мен“, казва Вергара.

София вече е минала през майчинството и има син Маноло от бившия си съпруг Джо Гонзалес. „Родих сина си на 19, той сега е на 32 години, и съм готова да бъда баба, а не майка. Така че, ако той срещне любовта, ще ме дари с внуци“, продължава актрисата.

„Почти навлязох в менопаузата, това е естественият ход на нещата. Когато синът ми стане баща, нека да ми води бебето за няколко часа, след което му го връщам и продължавам с живота си. Това е единствената ми задача“, казва още Вергара.

През юли 2023 година София и Джо Манганиело споделиха в социалните мрежи, че са взели решение да прекратят седемгодишния си брак. Те написаха, че решението е било трудно, но взаимно, и се надяват феновете и медиите да ги разберат и да уважат личното им пространство в този момент.

Два дни по-късно 47-годишният Манганиело подаде документи за развод, посочвайки като причина „непреодолими различия“. Според молбата, официалната дата на раздялата е 2 юли.

След развода както Джо, така и София бързо продължиха с живота си, като вече имат нови любовни интереси. Манганиело излиза с актрисата Кейтлин О’Конър, с която вече направиха и дебюта си на червения килим, докато звездата от „Модерно семейство“ има връзка с ортопедичния хирург Джъстин Салиман. Двамата все още не потвърждават публично любовта си, но бяха засечени на няколко романтични срещи през последните месеци.

Освен с намирането на нова любов, Вергара е заета и с промотирането на Toty – козметичната ѝ марка, пусната на пазара през юли. В същото време ще я видим и в лимитираната продукция на Netflix „Гризелда“. Драмата от шест епизода се очаква да направи премиерата си на 25 януари и ще разказва за историята на Гризелда Бланко – главата на колумбийски наркокартел, позната като „Кръстницата“.

Говорейки пред El Pais за новата си роля, Вергара каза пред изданието „Властните жени са на мода сега, но преди 12 години, когато прочетох историята и исках да я продуцирам, нещата не бяха съвсем същите. Именно това ме привлече – тази властна жена, която се превръща в много по-опасна от всеки мъж и може да бъде по-добра от тях в това, което прави“.

Актрисата допълва, че Гризелда е била много луда и непоколебима. „Жените не са светици, те не са перфектни. Интересното и объркващо нещо е, че тази жена е имала деца, приятели, служители. Тя е била лоялна на едни и непримирима към други. Тя се променя в резултат на сила, страх, амбиция и несигурност. Точно като мъж. Нито повече, нито по-малко“, разказва София.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви