Престижният международен конкурс се проведе в Грузия. Бургаската красавица получи правото да се яви на международния конкурс за красота, с дългогодишна история Mrs. Planet след като спечели титлата Мисис Бургас през миналата година.

Татяна Ламбова се състезава за престижното международно отличие сред 20 участнички от различни държави. Тя очарова журито на Mrs. Planet с красота, харизма и артистичност. Нейни подгласнички станаха Анжелика Шеманаева от Татарстан и Елена Зиданова от Русия. С титлата Mrs.

Planet Elite беше отличена Джоана Бернар от Колумбия, а титлата Mrs. Planet Talent беше избрана Коми Джайакумар от Сингапур. Престижният конкурс се премина в четири кръга, а именно: еко костюми, национални костюми, талант и вечерни тоалети.

Освен титлата Mrs. Planet Татяна Ламбова грабна вниманието и с ослепителната вечерна рокля на талантливия български дизайнер Стоян Радичев. Ексцентричната и приказно красива рокля удостои бургазлийката и с приза „Най- добра вечерна рокля“.

Красивата бургазлийка ще бъде на родна земя чак през м. Февруари, а до тогава ще има редица ангажименти по повод международната титла за красота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви