Полиция
Извършителите са задържани

Задържаха криминално проявен мъж за множество кражби.

В резултат на допълнителните полицейски действия по отношение на задържания за взломната кражба на строителни ел. машини на обща стойност 3 300 лв., осъществена на 13 януари от партерно помещение, разположено между входове 19 и 20 на бл. 55 в ж.к. „Славейков“, 46-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, е констатирано, че същия, в съучастие с 46-годишен криминално проявен бургазлия, са извършители и на други криминални деяния.

На 02 януари около 01.40 ч. от магазин за детски дрехи, разположен в бл. 51 в ж.к. „Меден Рудник“, откраднали лаптоп със зарядно устройство /на стойнсот 400 лв./, собственост на 34-годишна бургазлийка.

За времето от 12 до 17 януари от партерно помещение, разположено в бл. 253 в ж.к. „Меден Рудник“, чрез взломяване на входната врата, откраднали десет кофи с фасадна мазилка, седем топа кабел /всеки с различено по вид сечение/ и кашон с монтажна пяна /всичко на обща стойност около 2 200 лв./.

На 15.01.т.г., чрез счупване на задното странично на паркиран до бл. 253 в ж.к. „Меден Рудник“ служебен автомобил „Фиат Фиорино“, със софийска регистрация, откраднали четири кафемашини, 16 кутии с кафе, кашон с 12 стека пластмасови чаши, чувал с пет пакета захар и две карти за зареждане на автомобила /всичко на общата стойност около 2 813 лв./

С прокурорско постановление на 46-годишния бургазлияе наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по цялостно установяване на престъпната дейност на двамата бургазлии продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви