Зима е и е време за нови модни тенденции. Именно през студените месеци залагаме на доста видове аксесоари, за да ни е по-топло и комфортно навън – шалове, шапки, ръкавици, калци, пухени ушанки и т.н.

Но с тези аксесоари също изпъкваме и можем да демонстрираме, че сме в крак с тенденциите. Те допълват визията и я правят по-интересна. Един аксесоар превзема тази зима – става дума за кожени ръкавици, съобщават от американския „Cosmopolitan“.

Най-хубавото е, че може да ги съчетавате с всякакви видове връхни дрехи, не е нужно да сте само с кожено яке, за да ги носите. Те вече се комбинират с елегантни палта, кожени шлифери, шушлякови якета, шуби, къси спортни якета и т.н.

Просто кожените ръкавици са много актуални сега и може да ги носите навсякъде и с всичко. Те може да са във всякакъв цвят – класическите черни са хит, но модерни са и кафявите, червените, бежовите, тъмносините, тъмнозелените, сивите, сребристите, цвят бордо, винените, цвят керемида, тъмнолилаво и т.н.

По-смелите дами дори залагат на дълги кожени ръкавици, които стоят официално и стигат чак до лакътя. Кожените ръкавици ви правят стилни, изискани, елегантни и с тях определено ще се забелязвате навсякъде. Те са звездата на зимата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви