Преасфалтираха двора на ОУ „Кл. Охридски“ за първи път след построяването му преди няколко десетилетия. Причината е твърде напредналата амортизация на настилката.

Ремонтът бе финансиран комбинирано със средства на Община Бургас и от бюджета на училището.

Дворът е огромен и може да стане много по-интересен и функционален. Но в тези трудни времена винаги е добре да се търсят най-напред външни средства.

Хубавото е, че вече има изготвен и одобрен проект за по-нататъшно благоустрояване, с който може да се кандидатства за обособяване на различни зони, полагане на гумирана настилка, монтаж на нови съоръжения за спорт… И поетапното обновяване на това пространство да продължи.

На последните няколко снимки ще видите как изглеждаше старият асфалт.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви