Скадуш! През 2008 г. се запознахме с притежаващата неустоим апетит за всякакви вкусотии, прилично закръглена пандата По – най-нетипичният майстор на бойни изкуства в света, а „Кунг-фу“ панда стана най-касовият оригинален анимационен филм на DreamWorks Animation и даде началото на едноименния франчайз, спечелил над 1,8 млрд. долара в боксофиса.

Този март, след почти цяло десетилетие отсъствие от големия екран, Воинът дракон се завръща за изключително забавната, „ритаща всякакви задници“ нова част от обичаната анимационна поредица – „Кунг-фу панда 4“.

След три смъртоносни приключения, в които По успява да победи свирепи злодеи от световна величина, Воинът дракон отново е призован от съдбата… най-накрая да си почине. По-конкретно, той е избран да стане Духовен водач на Долината на мира.

Това създава няколко очевидни проблема. Първо, По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция.

Още по-лошо, носят се слухове, че наскоро в долината е била забелязана злата и изключително могъща магьосница Хамелеона – малък гущер, която обаче притежава силата да се превръща във всяко живо същество. Хамелеона е насочила своите малки алчни очи към Жезъла на мъдростта, чрез който би могла да призове отново всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете. Така че кунг-фу майсторът ще има нужда от помощ.

Той я намира (донякъде?) в муцуната на изобретателния, хитър крадец Жен – лисица корсак, която наистина влиза под козината на По, но чиито умения ще се окажат безценни. В стремежа си да защитят Долината на мира от хищните нокти на Хамелеона, героите от нетипичното дуо ще трябва да намерят начин да работят заедно и да се превърнат в нещо повече от това, което са. Дали обаче това ще бъде достатъчно за постигането на мир и хармония?

Първият трейлър на „Кунг-фу панда 4“ ни пренася право в сърцето на Долината на мира, където По трябва да се изправи пред най-голямото предизвикателство до момента. Срещаме се със стари познайници и нови колоритни герои и ставаме свидетели на началото на незабравимо приключение, в края на което предстои най-великата битка.

Забележителна анимация, много хумор, изключителен екшън с бойни изкуства, паметни герои и най-вече история, която ще забавлява и трогне малки и големи – всичко това, но и много повече ни очаква този март, когато „Кунг-фу панда 4“ ще връхлети кината, за да ни напомни, че героите могат да бъдат открити на най-неочаквани места.

Режисьор е Майк Мичъл (Тролчетата, Шрек Завинаги), а ко-режисьор е Стефани Ма Стайн (She-Ra and the Princesses of Power). Продуцент е Ребека Хънтли (Лошите момчета).

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви